Departamenti i Matematikës, Informatikës dhe Fizikës

Përgjegjës departamenti:  Dr. Arto Adili (CV)

1. Prof. Dr. Lorenc Ekonomi (CV)

2. Dr. Lorena Margo (CV)

3. Dr. Ilir Palla (CV)

4. Msc. Eljona Milo (CV)

5. Msc. Edlira Donefski (CV)

6. Dr. Danjela Braho (CV)

7. Msc. Silvja Çobani (CV)

8. Msc. Denisa Kafazi (CV)

Grupi Mësimor-Kërkimor i Informatikës dhe Fizikës

Përgjegjës i Grupit mësimor-kërkimor: Dr. Rafail Prodani (CV)

1. Msc. Dhori Beta (CV)

2. Msc. Sotiraq Marko (CV)

3. Msc. Erma Pema (CV)

4. Dr. Blerina Çeliku (CV)

5. Msc. Marsel Kotori (CV)

6. Msc. Emis Simo (CV)

7. Dr. Lorena Kelo (CV)

8. Dr. Marijon Pano (CV)

9. Msc. Esmeralda Guliqani (CV)

10. Msc. Anxhelina Qorllari (CV)

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com