Galeria

GALERIA

Certifikimi i gjuhës greke në Fakultetin e Edukimit dhe Filologjisë

 


Festat e fundvitit në Fakultetin e Edukimit dhe Filologjisë


Veprimtari për librin e prof. Xhevat Lloshit në Universitetin "Mehemia"

 


Auditorium me shkrimtarin Ben Blushi


Mbledhje për nder të Akad. Jorgo Bulo

 


Konferencë Shkencore për nder të Athanas Tashkos

 


UNESCO - Vlerësimi i kurrikulës dhe zhvillimi profesional i mësuesve

 


Inagurimi i Sallës së Video-konferencave


Simpoziumi shkencor për sigurimin e cilësisë së brendshme në programet universitare të mësimdhënies së gjuhëve të huaja


Kronikë në TVSH mbi konferencën për Thimi Mitko


Ceremonia e diplomimit: Master Shkencor "Mësuesi në Arsimin Fillor", 6 Mars 2015


Konferenca "Education Across Borders"


Konferenca e Doktorantëve


Panairi i Librit


Kronikë "Kultura e gjuhës"

 

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet