DEPARTAMENTI HISTORISË DHE I GJEOGRAFISË

PhD. Metin Venxha (Përgjegjës departamenti)

Prof.as. dr. Bashkim Jahollari

Dr.    Alba Kreka

Dr.    Edlira Menkshi

Dr.    Ermira Jashiku

Dr.    Florina Pazari

Dr.    Lindita Kiri

Dr. Ermiona Braholli

Dr. Orjon Ago

Dr. Ardiana Mici 

Msc. Adelina Nexhipi

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet