AMBASADORI GREK LEONIDAS ROKANAS KA ZHVILLUAR NJË LEKSION TE HAPUR ME STUDENTET E EKONOMISE TE UNIVERSITETIT TE KORCES

Ambasadori grek, Leonidas Rokanas ka zhvilluar një leksion të hapur me studentët e ekonomisë të Universitetit të Korçës.

Në këtë takim me studentët shqiptarë, Leonidas Rokanas ka folur për sfidat e ekonomisë Shqiptare në rrugën e saj drejt Bashkimit Evropian.

“Ekonomia është një ndër çështjet kryesore, me të cilën duhet punuar, për të shkuar drejt Bashkimit Europian”, u shpreh Rokanas.

Ambasadori grek, Leonidas Rokanas ka folur gjithashtu edhe si përfaqësues i presidencës greke të Bashkimit Evropian, duke u shprehur se nuk përfaqësojnë vetëm Greqinë por të gjitha vendet e Bashkimit Europian.

“Ne nuk përfaqësojmë vetëm grekët, por të të gjitha shetet e Bashkimit Europian. Greqia punon për të zgjeruar hartën e Bashkimit Europian përmes presidencës së radhës së Unionit. Ne jemi koordinatorë të politikave të Bashkimit Europian dhe  Unioni ka legjislacion të menjëhershëm e të detyrueshëm për vendet. Gjithashtu ai ka premtuar se do te punoje me teper per te forcuar lidhjet mes Universiteteve greke dhe atyre shqiptare si edhe lidhjet ndermjet popullates.

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet