TRYEZË DISKUTIMI ME TEMË “(PA)NDERSHMËRIA AKADEMIKE NË SHQIPËRI-SHQETËSIME PËR PLAGJIATURËN”

Në datën  10 qershor 2016 u organizua tryeza e diskutimit me temë “(Pa)ndershmëria akademike në Shqipëri-shqetësime për plagjiaturën”, organizuar nga Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësin, Tiranë dhe Universiteti “Fan S. Noli” i Korçës.

Në këtë tryezë parashtruan idetë e tyre Prof. dr. Bardhyl Musai, pedagog në Fakultetin e Shkencave Sociale të Universitetit të Tiranës,  Dr. Roy Alden Atwood, Abraham Kuyper Distinguished Professor, si dhe Msc. Besfort Lamallari nga Shoqata e Kërkuesve të Rinj.

Pastaj pedagogë dhe studentë të Universitetit bënë pyetje dhe shfaqën opinionet e tyre rreth çështjeve të trajtuara nga referuesit kryesorë.

 

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet