REKTORI I UNIVERSITETIT TË KORÇËS PRET NË TAKIM KONSULLIN E REPUBLIKËS SË GREQISË NË KORÇË

Në datën 15 qershor 2016, Rektori i Universitetit “Fan S. Noli” të Korçës, prof. dr. Ali Jashari, priti në një takim pune konsullin e Republikës së Greqisë në Korçë, z. Georigios Alamanos , i cili e uroi prof. Jasharin për detyrën e Rektorit të Universitetit.

Gjatë takimit, bashkëbiseduesit folën për probleme me interes të përbashkët, si zgjerimi i bashkëpunimit me universitete të Greqisë, forcimi i Qendrës së Provimit të gjuhës greke për shtetasit shqiptarë dhe Qendrës së Provimit të gjuhës shqipe për shtetasit grekë, mobilitetin e ndërsjelltë të pedagogëve dhe studentëve, mësimdhënien e gjuhës greke si lëndë me zgjedhje për studentët etj.  Rektori i Universitetit i mirëpriti propozimet e z. Georgios, duke e lënë të hapur bashkëbisedimin për një takim tjetër ku do të konkretizohen të gjitha propozimet e bëra.

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com