U ZHVILLUA MBLEDHJA E PARË E SENATIT AKADEMIK TË UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI”

Në zbatim të Urdhrit nr. 295, datë 01.06.2016 të Ministrit të Arsimit dhe Sportit, ditën e hënë, datë 6.6.2016, u zhvillua mbledhja e parë e Senatit Akademik të Universitetit “Fan S. Noli”, duke u bërë kështu dhe konstituimi  i tij, si organi më i lartë vendimmarrës në institucionet publike të arsimit të lartë.

Në këtë mbledhje u zgjodh nënkryetari i Senatit Akademik, Prof. as. dr. Fehmi Xhemo, si dhe u miratua propozimi i Rektorit të Universitetit “Fan S. Noli”, Prof. dr. Ali Jashari për të emëruar Prof. as. dr. Majlinda Bellon në detyrën e zëvendësrektorit të Universitetit.

   

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com