AKADEMI SOLEMNE NË 40-VJETORIN E KONGRESIT TË DREJTSHKRIMIT TË GJUHËS SHQIPE

Në kuadrin e 100-vjetorit të Pavarësisë dhe 40-vjetorit të Kongresit të Drejtshkrimit të Gjuhës Shqipe, Universiteti F. S. Noli”, Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë, në bashkëpunim me Institutin Albanologjik të Prishtinës, Institutin e Gjuhësisë dhe të Letërsisë në Tiranë, si dhe me pjesëmarrjen e universiteteve dhe institucioneve shkencore mbarëshqiptare,  organizuan veprimtarinë: “AKADEMI SOLEMNE NË 40-VJETORIN E KONGRESIT TË DREJTSHKRIMIT TË GJUHËS SHQIPE” më  16 -17 nëntor 2012, në sallën e Amfiteatrit të Universitetit “Fan S. Noli”.

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet