JAVA E KARIERES STUDENTORE

Në datat 15-18 prill 2013 u zhvillua Java e Karrierës Studentore. Kjo javë konsistoi në organizimin e seancave informuese me studentët e të gjitha fakulteteve të univeristetit "Fan  S. Noli" mbi rolin dhe funksionimin e Qendrës së Karrierës Studentore dhe shërbimet që ajo iu ofron studentëve.Të gjithë studentët e interesuar mund  të kontaktojnë në adresën elektronike: studentcenter@yahoo.com

 

 

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet