EKSPOZITE FIGURATIVE

FAKULTETI I SHKENCAVE TË NATYRËS DHE SHKENCAVE HUMANE

Në datën 28 Mars 2014, ora 13:00, ne ambientet e Fakultetit te Shkencave Natyrore dhe Humane u çel  EKSPOZITA FIGURATIVE me temë:      

Pasqyra e thyer të Piktorit të Merituar, Anastas Kostandini (Taso).

Ekspozita përmbante 30 punime, ku 20 vepra u ekspozohen nga artisti për herë të parë. Ato janë tablo me ngjyra vaji mbi kanavace, që i përkasin ciklit "Pasqyra e thyer". Këto punime përfaqësojnë artin alternativ të piktorit. Kërkimet e tij synojnë drejt artit bashkëkohor dhe lënien e frymëzimit, nën ndikimin e influencave shumëdimensionale.

Programi.....

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet