PANAIRI I PUNËS 2014

Universiteti “Fan S.Noli” në bashkëpunim me Bashkinë, Drejtorinë Rajonale të Formimit Profesional Publik Korçë,Drejtorinë Rajonale të Shërbimit Kombëtar të Punësimit dhe Fondacionin Tabita, në datat 21-23 maj 2014 organizuan Pananirin e Punës 2014 si një mundësi për t’u përballur me tregun e punës. Panairi konsistoi në tri ditë: dita e parë trajnimi i studentëve, dita e dytë senaca plenare “Sfidat e punësimit! Përballja me tregun e punës”, një diskutim i hapur midis studentëve dhe punëmarrësve dhe dita e tretë ku punëkërkuesit u përballën me punëdhënësit në intervistat e punës. Në këtë panair morrën pjesë rreth 30 biznese dhe organizata. 

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet