Debat i hapur me temë “Shqipëria e përjetimit dhe mendimit” nga pedagogët Dr. Grida Duma dhe Dr. Julian Bejko

Ditën e premte, 11 prill 2014 në mjediset e Universitetit “Fan S. Noli” u zhvillua një debat i hapur me temë “Shqipëria e përjetimit dhe mendimit” nga pedagogët Dr. Grida Duma dhe Dr. Julian Bejko ku morrën pjesë pedagogë, studentë dhe intelektualë. Ky takim, pjesë e forumit “Demokracia me ty”, hapi siparin e një cikli takimesh dhe debatesh publike në qendra universitare dhe komunitare në të gjithë Shqipërinë me qëllim debatimin e çështjeve, temave dhe fenomeneve aktuale në shoqërinë shqiptare.

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet