DITA AKADEMIKE 2015

DITËN E HËNË DT. 20 KORRIK 2015 ORA 10.00 NË AMFITEATRIN E UNIVERSITETIT  U ZHVILLUA  CEREMONIA E DITËS AKADEMIKE 2015. NË TË MORËN PJESË PREFEKTI I QARKUT TË KORÇËS Z. ARDIT KONOMI, KRYETARJA E QARKUT TË  KORÇËS, PROF.AS.DR IRENA NIKAJ, STAFI AKADEMIK, TË FTUAR DHE STUDENTËT E UNIVERSITETIT "FAN S. NOLI".

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet