FILLON VITI I RI AKADEMIK 2015-2016

ME RASTIN E FILLIMIT TE VITIT TE RI AKADEMIK 2015-2016 REKTORATI I UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI” URON GJITHË STUDENTËT DHE PEDAGOGËT E UNIVERSITETIT

 "SUKSESE NE VITIN E RI AKADEMIK  2015-2016"

 

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com