Në datën 9 gusht 2019, një grup punonjësish i Universitetit “Fan S. Noli”...

Në datën 19 korrik 2019, në mjediset e Bibliotekës Shkencore të UNIKO...

Në datën 11 korrik 2019, studentët e vitit III të programit të studimit “...

LISTA E APLIKANTËVE PËR PROGRAMIN E STUDIMIT "BACHELOR" NË "EDUKIM FIZIK DHE SPORTE"

 
* KANDIDATËT DUHET TË KONTROLLOJNË EMRAT NËPËRMJET NUMRIT ID TË MATURANTIT.
* KANDIDATËT QË KANË EMRIN NË LISTËN E AFISHUAR DUHET TË DORËZOJNË DERI NË DATËN 20 GUSHT DOKUMENTET PËR T'U REGJISTRUAR NË KONKURSIN E TESTIT PRAKTIK.
 
SUKSESE!

 HAPET PROGRAMI MË I RI I STUDIMIT "BACHELOR" NË "EDUKIM FIZIK DHE SPORTE", NË UNIVERSITETIN "FAN S. NOLI", KORÇË.
MJEDISET BASHKËKOHORE SPORTIVE TË QYTETIT TË FËMIJËVE DO TË JENË NË DISPOZICION TË KËTIJ PROGRAMI STUDIMI.
MIRËPRESIM TË GJITHË MATURANTËT E INTERESUAR !

 


VEPRIMTARITË

UNIKO ZHVILLOI FUSHATËN “DITËT E INFORMIMIT TË MATURANTËVE”

Nga data 18 shkurt deri më 3 mars 2019, UNIKO zhvilloi fushatën “Ditët e informimit të maturantëve”. Qendra e Karrierës dhe Alumni dhe pedagogë të fakulteteve të këtij Universiteti...

UNIKO VLERËSOI ME CERTIFIKATË MIRËNJOHJEJE PEDAGOGUN DHE DEKANIN E FAKULTETIT TË BUJQËSISË, PROF. AS. DR. GJERGJI MERO, ME RASTIN E 60-VJETORIT TË LINDJES

Në datën 1 mars 2019, në mjediset e Rektoratit të UNIKO, pedagogu, njëherësh dhe dekan i Fakultetit të Bujqësisë, prof. as. dr. Gjergji Mero, u vlerësua me certifikatë mirënjohjeje...

ISH-STUDENTJA E UNIKO, ZNJ. MIRGENA YMER, SJELL PËRVOJËN E SAJ PËR STUDENTËT E PROGRAMIT FINANCË- KONTABILITET

Në datë 25 shkurt 2019, në mjediset e Fakultetit Ekonomik u zhvillua një leksion i hapur me studentët e vitit III të programit “Financë-Kontabilitet”, ku e ftuar ishte ish-studentja...

DEPARTAMENTI I GJUHËVE TË HUAJA ZHVILLOI TRYEZËN E RRUMBULLAKËT: “GJUHËT E HUAJA DHE TREGU I PUNËS”

Në datën 22 shkurt 2019, departamenti i “Gjuhëve të Huaja” i Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë zhvilloi në mjediset e Bibliotekës Shkencore të UNIKO tryezën e  rrumbullakët me...

STUDENTËT E DEPARTAMENTIT MARKETING-TURIZËM VIZITUAN QENDRAT HISTORIKE DHE KULTURORE TË QYTETIT TË KORÇËS

Në datën 22 shkurt 2019, studentët dhe pedagogët e departamentit “Marketing-Turizëm” të Fakultetit Ekonomik, në kuadër të programit mësimor, vizituan disa prej qendrave historike...

STUDENTËT E UNIKO ZHVILLUAN NJË TAKIM INFORMUES ME TEMË: “ARSIMI GJITHËPËRFSHIRËS-AFTËSIA E KUFIZUAR”

Në datën 21 shkurt 2019, në amfiteatrin e fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë, studentët e programeve të mësuesisë zhvilluan një takim informues me temë: “Arsimi gjithëpërfshirës...

REKTORI I UNIKO, PROF. DR. ALI JASHARI, MORI PJESË NË KONFERENCËN E REKTORËVE TË UNIVERSITETEVE PUBLIKE SHQIPTARE DHE NË CEREMONINË PËR 49-VJETORIN E UNIVERSITETIT TË PRISHTINËS

Në datat 14 dhe 15 shkurt 2019, Rektori i UNIKO, prof. dr. Ali Jashari,  mori pjesë në Konferencën e rektorëve të universiteteve publike shqiptare. Në këtë konferencë, që u...

UNIKO NDEROI ME ÇMIMIN “FAN NOLI” PEDAGOGEN E SHKENCAVE TË EDUKIMIT, DOC. DR. DONIKA DARDHA

Në datën 19 shkurt 2019, në Fakultetin e Edukimit dhe Filologjisë, në një ceremoni, ku merrnin pjesë drejtues të këtij fakulteti dhe të Universitetit, pedagogë, punonjës të...

Pages

Subscribe to Front page feed
                          

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com