Në datën 14 qershor studentë dhe punonjës të stafit të UNIKO dhuruan gjak në kuadër të Ditës...

Në datën 11 qershor 2019, në mjediset e Amfiteatrit të FEF u zhvillua ceremonia për vlerësimin e...

Në datën 10 qershor 2019, studentët e Fakultetit Ekonomik zhvilluan leksione të hapura mbi...

Në datën 10 qershor 2019, Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane zhvilloi një...

Në datën 6 qershor 2019, departamenti i Menaxhimit të Fakultetit Ekonomik, organizoi me...


VEPRIMTARITË

UNIKO ZHVILLOI FUSHATËN “DITËT E INFORMIMIT TË MATURANTËVE”

Nga data 18 shkurt deri më 3 mars 2019, UNIKO zhvilloi fushatën “Ditët e informimit të maturantëve”. Qendra e Karrierës dhe Alumni dhe pedagogë të fakulteteve të këtij Universiteti...

UNIKO VLERËSOI ME CERTIFIKATË MIRËNJOHJEJE PEDAGOGUN DHE DEKANIN E FAKULTETIT TË BUJQËSISË, PROF. AS. DR. GJERGJI MERO, ME RASTIN E 60-VJETORIT TË LINDJES

Në datën 1 mars 2019, në mjediset e Rektoratit të UNIKO, pedagogu, njëherësh dhe dekan i Fakultetit të Bujqësisë, prof. as. dr. Gjergji Mero, u vlerësua me certifikatë mirënjohjeje...

ISH-STUDENTJA E UNIKO, ZNJ. MIRGENA YMER, SJELL PËRVOJËN E SAJ PËR STUDENTËT E PROGRAMIT FINANCË- KONTABILITET

Në datë 25 shkurt 2019, në mjediset e Fakultetit Ekonomik u zhvillua një leksion i hapur me studentët e vitit III të programit “Financë-Kontabilitet”, ku e ftuar ishte ish-studentja...

DEPARTAMENTI I GJUHËVE TË HUAJA ZHVILLOI TRYEZËN E RRUMBULLAKËT: “GJUHËT E HUAJA DHE TREGU I PUNËS”

Në datën 22 shkurt 2019, departamenti i “Gjuhëve të Huaja” i Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë zhvilloi në mjediset e Bibliotekës Shkencore të UNIKO tryezën e  rrumbullakët me...

STUDENTËT E DEPARTAMENTIT MARKETING-TURIZËM VIZITUAN QENDRAT HISTORIKE DHE KULTURORE TË QYTETIT TË KORÇËS

Në datën 22 shkurt 2019, studentët dhe pedagogët e departamentit “Marketing-Turizëm” të Fakultetit Ekonomik, në kuadër të programit mësimor, vizituan disa prej qendrave historike...

STUDENTËT E UNIKO ZHVILLUAN NJË TAKIM INFORMUES ME TEMË: “ARSIMI GJITHËPËRFSHIRËS-AFTËSIA E KUFIZUAR”

Në datën 21 shkurt 2019, në amfiteatrin e fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë, studentët e programeve të mësuesisë zhvilluan një takim informues me temë: “Arsimi gjithëpërfshirës...

REKTORI I UNIKO, PROF. DR. ALI JASHARI, MORI PJESË NË KONFERENCËN E REKTORËVE TË UNIVERSITETEVE PUBLIKE SHQIPTARE DHE NË CEREMONINË PËR 49-VJETORIN E UNIVERSITETIT TË PRISHTINËS

Në datat 14 dhe 15 shkurt 2019, Rektori i UNIKO, prof. dr. Ali Jashari,  mori pjesë në Konferencën e rektorëve të universiteteve publike shqiptare. Në këtë konferencë, që u...

UNIKO NDEROI ME ÇMIMIN “FAN NOLI” PEDAGOGEN E SHKENCAVE TË EDUKIMIT, DOC. DR. DONIKA DARDHA

Në datën 19 shkurt 2019, në Fakultetin e Edukimit dhe Filologjisë, në një ceremoni, ku merrnin pjesë drejtues të këtij fakulteti dhe të Universitetit, pedagogë, punonjës të...

Pages

Subscribe to Front page feed
                          

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com