VEPRIMTARITË

RËNDËSIA E USHQYERJES SË SHËNDETSHME NË FËMIJËRINË E HERSHME- DITË INFORMIMI NË UNIKO

Në datën 16 nëntor 2018, në Amfiteatrin e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë u zhvillua një ditë informimi për rëndësinë që ka ushqyerja e shëndetshme në fëmijërinë e hershme,...

“LLOGARIDHËNIA PUBLIKE PËR PARANDALIMIN E KRIMIT”- TAKIM I ZHVILLUAR NË UNIKO

Në datën 16 nëntor, në Amfiteatrin e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë së UNIKO, Drejtori i Drejtorisë Vendore të Policisë së Korçës, z. Lorenc Panganika, në bashkëpunim me...

AUTORITETET DREJTUESE TË UNIKO ZHVILLUAN NJË TAKIM ME AMBASADOREN E MBRETËRISË SË VENDEVE TË ULËTA NË VENDIN TONË, ZNJ. GUUSJE KORTHALS ALTES

Në datën 16 nëntor 2018, në mjediset e Rektoratit të Universitetit “Fan S. Noli”, rektori, prof. dr. Ali Jashari dhe zëvendësrektorja për Kërkimin dhe Shkencën, dr. Erinda Papa,...

REKTORI I UNIKO, PROF. DR. ALI JASHARI, ZHVILLOI NJË TAKIM ME ASTROFIZIKANEN, PROF. DR. MIMOZA HAFIZI

Në datën 9 nëntor 2018, në mjediset  e Rektoratit të Universitetit “Fan S. Noli”, rektori, prof. dr. Ali Jashari, zhvilloi një takim me profesoren e Astrofizikës dhe Mekanikës...

STUDENTËT E UNIKO MORËN PJESË NË PANAIRIN E 21 TË LIBRIT “TIRANA 2018”

Në datën 15 nëntor 2018, një grup studentësh të Universitetit “Fan S. Noli” vizituan panairin e 21 të librit  “Tirana 2018”. Studentët, të shoqëruar nga pedagogë e punonjës të...

PROF. DR. MIMOZA HAFIZI PREZANTOI NË FAKULTETIN E SHKENCAVE NATYRORE DHE SHKENCAVE HUMANE ROMANIN E SAJ SHKENCOR “PIKA TRËNDAFIL- PËR NE DHE ALIENËT”.

Në datën 9 nëntor 2018, në Fakultetin e Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane u zhvillua veprimtaria për prezantimin e romanit shkencor të prof. dr. Mimoza...

Pages

Subscribe to Front page feed
                          

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com