Në datën 20 maj 2020, Instituti i Edukimit, Trashëgimisë dhe Turizmit (IETT) në bashkëpunim me...

Në datën 28 prill 2020, autoritetet drejtuese të UNIKO zhvilluan një takim,...

Në datat 24 dhe 27 prill 2020, përfaqësues të EBSCO zhvilluan një trajnim...

Rreth 60 studentë e ish-studentë të departamentit të infermierisë të UNIKO i...

 
 Shërbimet e mësimdhënies online / Oraret
 

 

 

  Orari Mësimor ONLINE

 

 
Google Classroom Login

Si ta përdor ?

 
Google Meet (Login)

Si ta përdor ?

 
eduMEET

Si ta përdor ?

 
  Moodle

Si ta përdor ?

 

@keyframes zoominoutsinglefeatured { 0% { transform: scale(1,1); } 50% { transform: scale(1.2,1.2); } 100% { transform: scale(1,1); } } .cardcontainer{ animation: zoominoutsinglefeatured 1s infinite ; }


Subscribe to Front page feed
                       

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com