VEPRIMTARITË

FILLIMI I VITIT TE RI AKADEMIK 2013-2014

ME RASTIN E FILLIMIT TE VITIT TE RI AKADEMIK 2013-2014 REKTORATI I...

KRYEMINISTRI Z. SALI BERISHA PERUROI FAKULTETIN E SHKENCAVE NATYRORE DHE HUMANE

DITEN E MERKURE DT. 1.05.2013 NE OREN 11.30  KRYEMINISTRI  Z. SALI BERISHA PERUROI  FAKULTETIN E SHKENCAVE NATYRORE DHE HUMANE (ISH DIVIZIONI).

Pages

Subscribe to Front page feed
                          

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com