Në datën 24 dhjetor 2019 në mjediset e Rektoratit të UNIKO, Senati Akademik dhe Bordi i...

Në datën 19 dhjetor 2019, në mjediset e Qendrës së Inovacionit në UNIKO u...

Në datën 13 dhjetor 2019, organizata “Njerëz në fokus” zhvilloi një takim informues me temë “...

Nё datёn 11 dhjetor, nё Amfietatrin e FEF, u organizua takimi i komisionerit pёr mbrojtjen nga...


VEPRIMTARI

“EDUKIMI PËR FOSHNJËRINË DHE FËMIJËRINË E HERSHME”-UNIKO LIDHI MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI ME BASHKINË E KORÇËS

Në datën 20 shtator 2019, rektori i UNIKO, prof. dr. Ali Jashari dhe kryetari i bashkisë së Korçës, z. Sotiraq Filo, nënshkruan marrëveshjen e bashkëpunimit midis dy institucioneve...

UNIKO “SJELL” NË KORÇË DITËN NDËRKOMBËTARE TË SPORTIT UNIVERSITAR

Në datë 20 shtator 2019, Qendra e Karrierës dhe Alumni e Universitetit “Fan S. Noli” të Korçës në bashkëpunim me Federatën Shqiptare të Sportit Universitar, bashkinë e Korçës dhe...

SHPALLEN PROJEKTET FITUESE NË KUADËR TË PROJEKTIT “INNOVATION ECO-SYSTEM IN THE CBC AREA (CBCINNOV8)”

Në datën 19 shtator 2019, në Qendrën e Inovacionit pranë UNIKO u zhvillua një takim për vlerësimin e projektpropozimeve të hartuara nga studentët dhe të rinjtë e rajonit të Korçës,...

U ZHVILLUA NË UNIKO WORKSHOP-I ME TEMË: “MBËSHTETJA E MËSUESVE TË ARDHSHËM NË PËRDORIMIN E TIK NË EDUKIMIN E NXËNËSVE ME NEVOJA TË VEÇANTA ARSIMORE”

Në datat 19-21 shtator 2019, në mjediset e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë rreth 60 studentë që studiojnë në programet e mësuesisë në Universitetet e Korçës, Durrësit,...

UNIKO LIDHI MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI ME UNIVERSITETIN E EVROPËS JUGLINDORE TË MAQEDONISË SË VERIUT

Në datën 13 shtator 2019, rektori i UNIKO, prof. dr. Ali Jashari dhe rektori i Universitetit të Evropës Juglindore në Maqedoninë e Veriut, akad. prof. dr....

NXITJA E SIPËRMARRJES SË LIRË DHE INOVACIONIT-DREJTUES TË UNIKO PRITËN NË TAKIM PËRFAQËSUES TË GIZ

Në datën 12 shtator 2019, drejtues të UNIKO pritën në takim një përfaqësi nga GIZ, me qëllim nxitjen e sipërmarrjes së lirë dhe inovacionit. Rektori, prof. dr....

UNIKO NËNSHKROI MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI ME AKADEMINË E STUDIMEVE ALBANOLOGJIKE (ASA)

Në datën 11 shtator 2019, rektori i UNIKO prof. dr. Ali Jashari dhe rektori i ASA, akad. prof. dr. Marenglen Verli, nënshkruan marrëveshjen e bashkëpunimit midis...

STAFI AKADEMIK DHE PUNONJËS TË UNIKO-NDIHMA ME USHQIME PËR BANORËT E PREKUR NGA TËRMETI I 1 QERSHORIT NË FSHATIN FLOQ

Në datën 9 gusht 2019, një grup punonjësish i Universitetit “Fan S. Noli” ishin në fshatin Floq të Korçës, ku u takuan me banorët e prekur nga tërmeti i 1...

Pages

Subscribe to Front page feed
                                 
            

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com