Në datën 14 tetor 2019, në mjediset e Rektoratit të Universitetit “Fan S. Noli” u zhvillua...

Në datën 4 tetor 2019, në mjediset e Amfiteatrit të FEF u zhvillua “Dita Akademike 2019",...

Në datën 29 shtator 2019, Qendra e Karrierës dhe Alumni e Universitetit “Fan S. Noli” të Korçës...

Në datën 20 shtator 2019, rektori i UNIKO, prof. dr. Ali Jashari dhe kryetari i bashkisë së...

Në datë 20 shtator 2019, Qendra e Karrierës dhe Alumni e Universitetit “Fan S. Noli” të Korçës...


VEPRIMTARITË

Seminar "Përcaktimi i sugjerimeve për përmirësimin e Sigurimit të Cilësisë"

Trajnim në lidhje me përcaktimin e sugjerimeve për përmirësimin e Sigurimit të Cilësisë

Në 26 Tetor 2015 NjBSC zhvilloi trajnimin e parë në lidhje me...

In-House Workshop - Summer Academy

Takimi Post-Summer Academy

Në datën 21 Shtator 2015 NjBSC zhvilloi një takim në kuadër të prezantimit të temave të trajtuara gjatë Akademisë...

Pages

Subscribe to Front page feed
                                 
            

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com