Në datën 20 maj 2020, Instituti i Edukimit, Trashëgimisë dhe Turizmit (IETT) në bashkëpunim me...

Në datën 28 prill 2020, autoritetet drejtuese të UNIKO zhvilluan një takim,...

Në datat 24 dhe 27 prill 2020, përfaqësues të EBSCO zhvilluan një trajnim...

Rreth 60 studentë e ish-studentë të departamentit të infermierisë të UNIKO i...

 
 Shërbimet e mësimdhënies online / Oraret
 

 

 

  Orari Mësimor ONLINE

 

 
Google Classroom Login

Si ta përdor ?

 
Google Meet (Login)

Si ta përdor ?

 
eduMEET

Si ta përdor ?

 
  Moodle

Si ta përdor ?

 

@keyframes zoominoutsinglefeatured { 0% { transform: scale(1,1); } 50% { transform: scale(1.2,1.2); } 100% { transform: scale(1,1); } } .cardcontainer{ animation: zoominoutsinglefeatured 1s infinite ; }


VEPRIMTARI

ZHVILLOI PUNIMET KONFERENCA SHKENCORE ME TEMË “100 VJET NGA VETËQËVERIMI I KORÇËS”

Në kuadër të veprimtarive kushtuar 100-vjetorit të shpalljes së Krahinës Autonome të Korçës u zhvillua konferenca shkencore “100 vjet nga vetëqëverimi  i  Korçës”,...

ZHVILLOI PUNIMET KONFERENCA RAJONALE ME TEMË “THE ODA OF IDEAS”

Në datën 11 qershor 2016 në qytetin e Pogradecit zhvilloi punimet Konferenca rajonale “The Oda of Ideas”, organizuar nga Ohrid Development Association dhe ...

KONFERENCA E I-re NDERKOMBETARE "PROBLEME TE DIDAKTIKES NE SHKENCAT HUMANE"

Fakulteti i Shkencave te Natyres dhe Shkencave Humane, Universiteti "Fan S. Noli", Korce, ne bashkepunim me Fakultetin e Shkencave Sociale, Universiteti i Tiranes, Fakulteti i...

KONFERENCA E II-të NDËRKOMBËTARE E BUJQËSISË, USHQIMIT DHE MJEDISIT

UNIVERSITETI “FAN S. NOLI”, FAKULTETI I BUJQËSISË, KORÇË, SHQIPËRI
NË BASHKËPUNIM ME
UNIVERSITETIN BUJQESOR TË TIRANES,
UNIVERSITETIN E...

THIRRJE PER PJESEMARRJE NE KONFERENCEN SHKENCORE NDERKOMBETARE KUSHTUAR JETES DHE VEPRES SE THIMI MITKOS

Të nderuar kolegë, pedagogë dhe studiues!

Këshilli i Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë, Universiteti “Fan S. Noli” i Korçës,...

Konferenca e Dytë Ndërkombëtare “Edukimi përtej kufijve” “Mendimi kritik në Edukim”

Universiteti “Fan S. Noli” nga datat 31 tetor – 1nëntor  2014 organizoi Konferencën e Dytë Ndërkombëtare“Edukimi përtej kufijve”, me fokus “Mendimi kritik në...

SIMPOZIUM KUSHTUAR JETËS DHE VEPRËS SË ADEM DEMAÇIT

SIMPOZIUM KUSHTUAR JETËS DHE VEPRËS SË ADEM DEMAÇIT

Lidhja e Shkrimtarëve e Kosovës dhe Fakulteti i Edukimit dhe i Filologjisë, Universiteti “Fan S. Noli” i...

Pages

Subscribe to Front page feed
                       

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com