Në datën 9 gusht 2019, një grup punonjësish i Universitetit “Fan S. Noli”...

Në datën 19 korrik 2019, në mjediset e Bibliotekës Shkencore të UNIKO...

Në datën 11 korrik 2019, studentët e vitit III të programit të studimit “...

LISTA E APLIKANTËVE PËR PROGRAMIN E STUDIMIT "BACHELOR" NË "EDUKIM FIZIK DHE SPORTE"

 
* KANDIDATËT DUHET TË KONTROLLOJNË EMRAT NËPËRMJET NUMRIT ID TË MATURANTIT.
* KANDIDATËT QË KANË EMRIN NË LISTËN E AFISHUAR DUHET TË DORËZOJNË DERI NË DATËN 20 GUSHT DOKUMENTET PËR T'U REGJISTRUAR NË KONKURSIN E TESTIT PRAKTIK.
 
SUKSESE!

 HAPET PROGRAMI MË I RI I STUDIMIT "BACHELOR" NË "EDUKIM FIZIK DHE SPORTE", NË UNIVERSITETIN "FAN S. NOLI", KORÇË.
MJEDISET BASHKËKOHORE SPORTIVE TË QYTETIT TË FËMIJËVE DO TË JENË NË DISPOZICION TË KËTIJ PROGRAMI STUDIMI.
MIRËPRESIM TË GJITHË MATURANTËT E INTERESUAR !

 


VEPRIMTARITË

PERURIMI I QENDRES SE KARRIERES STUDENTORE

Në datë 14 nëntor 2013, në mjediset e ish-Shtëpisë së Ushtarakëve u bë përurimi i Qendrës së Karrierës. Kjo qendër do t’u vijë në ndihmë studentëve të të gjithë...

Roli dhe rendesia e filozofise ne ditet e sotme

Më datë 19.11.2013, ora 10:00 në ambjentet e amifiteatrit në “Fakultetin e Shkencave Natyrore dhe Humane”, “Departamenti i Shkencave Sociale” organizon seminar me temë:

...

FILLIMI I VITIT TE RI AKADEMIK 2013-2014

ME RASTIN E FILLIMIT TE VITIT TE RI AKADEMIK 2013-2014 REKTORATI I...

KRYEMINISTRI Z. SALI BERISHA PERUROI FAKULTETIN E SHKENCAVE NATYRORE DHE HUMANE

DITEN E MERKURE DT. 1.05.2013 NE OREN 11.30  KRYEMINISTRI  Z. SALI BERISHA PERUROI  FAKULTETIN E SHKENCAVE NATYRORE DHE HUMANE (ISH DIVIZIONI).

Pages

Subscribe to Front page feed
                          

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com