Në datën 9 gusht 2019, një grup punonjësish i Universitetit “Fan S. Noli”...

Në datën 19 korrik 2019, në mjediset e Bibliotekës Shkencore të UNIKO...

Në datën 11 korrik 2019, studentët e vitit III të programit të studimit “...

LISTA E APLIKANTËVE PËR PROGRAMIN E STUDIMIT "BACHELOR" NË "EDUKIM FIZIK DHE SPORTE"

 
* KANDIDATËT DUHET TË KONTROLLOJNË EMRAT NËPËRMJET NUMRIT ID TË MATURANTIT.
* KANDIDATËT QË KANË EMRIN NË LISTËN E AFISHUAR DUHET TË DORËZOJNË DERI NË DATËN 20 GUSHT DOKUMENTET PËR T'U REGJISTRUAR NË KONKURSIN E TESTIT PRAKTIK.
 
SUKSESE!

 HAPET PROGRAMI MË I RI I STUDIMIT "BACHELOR" NË "EDUKIM FIZIK DHE SPORTE", NË UNIVERSITETIN "FAN S. NOLI", KORÇË.
MJEDISET BASHKËKOHORE SPORTIVE TË QYTETIT TË FËMIJËVE DO TË JENË NË DISPOZICION TË KËTIJ PROGRAMI STUDIMI.
MIRËPRESIM TË GJITHË MATURANTËT E INTERESUAR !

 


VEPRIMTARITË

DITA AKADEMIKE 2014

DITËN E...

Takim me studentët nga përfaqësues të Ministrisë së Mirëqenies Sociale dhe Rinisë

Në dt. 7 maj 2014 ora 10.00 në mjediset e universitetiit u bë një takim me studentët nga përfaqësues të Ministrisë së Mirëqenies Sociale dhe Rinisë. Qëllimi i këtij prezantimi ishte...

Debat i hapur me temë “Shqipëria e përjetimit dhe mendimit” nga pedagogët Dr. Grida Duma dhe Dr. Julian Bejko

Ditën e premte, 11 prill 2014 në mjediset e Universitetit “Fan S. Noli” u zhvillua një debat i hapur me temë “Shqipëria e përjetimit dhe mendimit” nga pedagogët Dr. Grida Duma dhe...

VEPRIMTARI SHKENCORE - LETRARE KUSHTUAR JETES DHE VEPRES SE SHKRIMTARIT ADEM DEMACI

LIDHJA E SHKRIMTARËVE E KOSOVËS DHE FAKULTETI I EDUKIMIT DHE I FILOLOGJISË, UNIVERSITETI “FAN S. NOLI” I KORÇËS, MË DATËN 19 PRILL, ORA 1100, NË SALLËN E...

Takim me studentë dhe pedagogë mbi bursat Fullbright që ofron Ambasada Amerikane

Ditën e hënë dt. 31 mars 2014 në Universitetin “...

AMBASADORI GREK LEONIDAS ROKANAS KA ZHVILLUAR NJË LEKSION TE HAPUR ME STUDENTET E EKONOMISE TE UNIVERSITETIT TE KORCES

Ambasadori grek, Leonidas Rokanas ka zhvilluar një leksion të hapur me studentët e ekonomisë të Universitetit të Korçës.

Në këtë takim...

EKSPOZITE FIGURATIVE

FAKULTETI I SHKENCAVE TË NATYRËS DHE SHKENCAVE HUMANE

...

Pages

Subscribe to Front page feed
                          

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com