Në datën 9 gusht 2019, një grup punonjësish i Universitetit “Fan S. Noli”...

Në datën 19 korrik 2019, në mjediset e Bibliotekës Shkencore të UNIKO...

Në datën 11 korrik 2019, studentët e vitit III të programit të studimit “...

LISTA E APLIKANTËVE PËR PROGRAMIN E STUDIMIT "BACHELOR" NË "EDUKIM FIZIK DHE SPORTE"

 
* KANDIDATËT DUHET TË KONTROLLOJNË EMRAT NËPËRMJET NUMRIT ID TË MATURANTIT.
* KANDIDATËT QË KANË EMRIN NË LISTËN E AFISHUAR DUHET TË DORËZOJNË DERI NË DATËN 20 GUSHT DOKUMENTET PËR T'U REGJISTRUAR NË KONKURSIN E TESTIT PRAKTIK.
 
SUKSESE!

 HAPET PROGRAMI MË I RI I STUDIMIT "BACHELOR" NË "EDUKIM FIZIK DHE SPORTE", NË UNIVERSITETIN "FAN S. NOLI", KORÇË.
MJEDISET BASHKËKOHORE SPORTIVE TË QYTETIT TË FËMIJËVE DO TË JENË NË DISPOZICION TË KËTIJ PROGRAMI STUDIMI.
MIRËPRESIM TË GJITHË MATURANTËT E INTERESUAR !

 


VEPRIMTARITË

I JEPET TITULLI I NDERIT “DOCTOR HONORIS CAUSA” AKADEMIKUT JANI THOMAI

Më 26 mars 2015, në sallën e Amfiteatrit të Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë, Rektorati i Universitetit “Fan S. Noli” organizoi ceremoninë për dhënine e titullit “Doctor...

Ju jepet çertifikatë falenderimi ekipit të futbollit të universitetit "Fan S. Noli"

Ju jepet çertifikatë falenderimi ekipit të futbollit të universitetit "Fan S. Noli" që doli fitues në ndeshjen e organizuar më datën 20.11.2014 me ekipin e futbollit të...

LEKTORIUM PER EUROPEN

Ditën e premte datë 7 Nëntor 2014 Universiteti “Fan S. Noli “, Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane” në bashkëpunim me Fondacionin Friedrich Ebert organizojnë në...

Ambasadori Francez në Tiranë Z. Bernard Fitoussi , vizitoi Universitetin “Fan S. Noli” të Korçës ditën e hënë datë 10/11/2014.

Ambasadori Francez në Tiranë Z. Bernard Fitoussi, vizitoi Universitetin “Fan S. Noli” të Korçës ditën e hënë datë 10/11/2014. Rektori i Universitetit Prof.as.dr....

FILLON VITI I RI AKADEMIK 2014-2015

ME RASTIN E FILLIMIT TE VITIT TE RI...

Presentation of the “ENCHASE” Project

Presentation of the “ENCHASE” Project

On 1 October 2014 was held the next meeting of IQAU. At the meeting were representatives of Rectorate.

...

Takimi i radhës me Njësinë e Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë

Takimi i radhës me Njësinë e Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë

Në datën 13 Janar 2015 u zhvillua takimi i radhës i Njësisë së Sigurimit të Brendshëm të...

Pages

Subscribe to Front page feed
                          

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com