Në datën 9 gusht 2019, një grup punonjësish i Universitetit “Fan S. Noli”...

Në datën 19 korrik 2019, në mjediset e Bibliotekës Shkencore të UNIKO...

Në datën 11 korrik 2019, studentët e vitit III të programit të studimit “...

LISTA E APLIKANTËVE PËR PROGRAMIN E STUDIMIT "BACHELOR" NË "EDUKIM FIZIK DHE SPORTE"

 
* KANDIDATËT DUHET TË KONTROLLOJNË EMRAT NËPËRMJET NUMRIT ID TË MATURANTIT.
* KANDIDATËT QË KANË EMRIN NË LISTËN E AFISHUAR DUHET TË DORËZOJNË DERI NË DATËN 20 GUSHT DOKUMENTET PËR T'U REGJISTRUAR NË KONKURSIN E TESTIT PRAKTIK.
 
SUKSESE!

 HAPET PROGRAMI MË I RI I STUDIMIT "BACHELOR" NË "EDUKIM FIZIK DHE SPORTE", NË UNIVERSITETIN "FAN S. NOLI", KORÇË.
MJEDISET BASHKËKOHORE SPORTIVE TË QYTETIT TË FËMIJËVE DO TË JENË NË DISPOZICION TË KËTIJ PROGRAMI STUDIMI.
MIRËPRESIM TË GJITHË MATURANTËT E INTERESUAR !

 


VEPRIMTARITË

WORKSHOP ME TEMË “E DREJTA PËR INFORMIM DHE MBROJTJA E TË DHËNAVE PERSONALE”

Në kuadër të njohjes me te drejtat për informim dhe mbrojtjen e të dhënave personale, ditën e premte, dt 4.11.2016, Universiteti i Korçës në bashkëpunim me Zyrën e Komisionerit për...

HISTORIANI RUMUN ADRIAN MAJURU NË UNIVERSITETIN E KORÇËS

Profesor Adrian Majuru, historian, drejtor i Rrjetit të muzeumeve të Bukureshtit dhe lektor në disa universitete të Evropës dhe Amerikës, ishte dje i ftuar nga Universiteti “Fan S....

NASHO JORGAQI “DOCTOR HONORIS CAUSA”

Në vijim të aktiviteteve që Universiteti ‘’Fan Noli” organizon në ditët e para të vitit të ri akademik, senati i këtij Universiteti ka nderuar një prej figurave më të dalluara në...

VITI I RI AKADEMIK 2016-2017

Me rastin e fillimit të vitit të ri akademik 2016-2017, pranë ambjenteve të Universitetit Fan S,Noli u organizua ceremonia e hapjes. 
Fjalën e rastit e mbajti Rektori prof.dr...

PARAQITJA E LIBRAVE "SHËN PALI PUNOI DHE NË BRIGJET E ADRIATIKUT" dhe "MOSDËNIMI I KRIMIT ËSHTË KRIM I RI"

Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë zhvilloi sot në sallën e senatit akademik të Universitetit "Fan S. Noli" veprimtarinë për paraqitjen e librave "SHËN PALI PUNOI DHE NË BRIGJET E...

DITA AKADEMIKE 2016

DITËN E PREMTE NË PALLATIN E SPORTIT “TAMARA NIKOLLA”, U ZHVILLUA CEREMONIA "DITA AKADEMIKE 2016"

NË CEREMONI MORËN PJESË STUDENTËT E DIPLOMUAR, PEDAGOGËT E...

REKTORI I UNIVERSITETIT TË KORÇËS PRET NË TAKIM KONSULLIN E REPUBLIKËS SË GREQISË NË KORÇË

Në datën 15 qershor 2016, Rektori i Universitetit “Fan S. Noli” të Korçës, prof. dr. Ali Jashari, priti në një takim pune konsullin e Republikës së Greqisë në...

TRYEZË DISKUTIMI ME TEMË “(PA)NDERSHMËRIA AKADEMIKE NË SHQIPËRI-SHQETËSIME PËR PLAGJIATURËN”

Në datën  10 qershor 2016 u organizua tryeza e diskutimit me temë “(Pa)ndershmëria akademike në Shqipëri-shqetësime për plagjiaturën”, organizuar nga Instituti...

Pages

Subscribe to Front page feed
                          

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com