Në datën 17 janar 2020, rektori i UNIKO, prof. dr. Ali Jashari, priti në një takim dr. Peter C....

Në datën 24 dhjetor 2019 në mjediset e Rektoratit të UNIKO, Senati Akademik dhe Bordi i...

Në datën 19 dhjetor 2019, në mjediset e Qendrës së Inovacionit në UNIKO u...


VEPRIMTARI

PANAIRI WORK AND STUDY 2017

Universiteti “ Fan S. Noli” me stendën dhe përfaqësuesit e tij ishte pjesë e Panairit “ Work & Study 2017” të organizuar në datat 18,19 , 20 Maj 2017 nga Bashkia e Tiranës në...

U PROMOVUA NË UNIVERSITETIN “ FAN S. NOLI” NUMRI I PARË I REVISTËS “ART DHE TRASHËGIMI”

Në bibliotekën “ Kongresi i Manastirit” të Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë në datën 11 maj 2017 u promovua revista “ Art dhe Trashëgimi”, e cila sjell një përmbledhje të...

U PROMOVUA NË FAKUTETIN E EDUKIMIT DHE FILOLOGJISË LIBRI ME POEZI “HAPJANI DRITAREN PULËBARDHËS”, E POETIT TEODOR LAÇO (PAS VDEKJES).

Në sallën e Konferencave “Teodor Laço” të Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë, në datën 11 maj 2017, Departamenti i Gjuhës dhe Letërsisë organizoi veprimtarinë për promovimin e...

“PËR NJË KONTRATË POLITIKE ME QYTETARËT”,KA QENË TEMA E LEKSIONIT TË HAPUR ORGANIZUAR NGA KRIIK ALBANIA NË BASHKËPUNIM ME UNIVERSITETIN " FAN S. NOLI" I FTUAR PROF. DR. ARTAN FUGA

Ditën e Hënë në datën 8 Maj në sallën e konferencave “ Teodor Laço”, organizata KRIIK Albania, në bashkëpunim me Universitetin “ FAN S. Noli” të Korçës kanë zhvilluar leksionin e...

FORUMI I DEBATIT PRANË FAKULTETIT TË SHKENCAVE SOCIALE DHE SHKENCAVE HUMANE KA ZHVILLUAR NJE DIALOG PËR BASHKIMIN EVROPIAN DHE PROBLEMATIKAT QË LIDHEN ME TË

Me rastin e 9 Majit, Ditës së Evropës, në Fakultetin e Shkencave të Natyrës dhe Shkencave Humane u zhvillua një dialog për Bashkimin Evropian dhe problematikat aktuale që lidhen me...

NË FAKULTETIN E EDUKIMIT DHE FILOLOGJISË U PROMOVUAN DY PREJ BOTIMEVE TË AUTORIT KRISTAQ TURTULLI "ATI DHE FATI" DHE "IKJE PREJ VETVETES"

Në datën 5 maj në ambjentet e bibliotekës “ Kongresi i Manastirit” të Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë u promovuan dy romanet e rinj të shkrimtarit Kristaq Turtulli “ Ati dhe...

NË FAKULTETIN E SHKENCAVE TË NATYRËS DHE SHKENCAVE HUMANE AUTORI ARDIAN VEHBIU PROMOVON LIBRIN E TIJ "KUSURET E ZOTIT SHYTI"

Në Fakultetin e Shkencave të Natyrës dhe Shkencave Humane të Universitetit   “Fan S. Noli” të Korçës në datën 5 maj u promovua libri “ Kusuret e zotit Shyti”  i autorit Ardian...

STUDENTËT E UNIVERSITETIT “ FAN S.NOLI” TË KORÇËS PREZANTOHEN ME PROJEKTIN “ AKADEMIA E ARBITRIMIT”.

Në kuadër të projektit: “AKADEMIA E ARBITRIMIT” Iniciativa e FSHF-së për të rinjtë dhe të rejat” zyrtarë të lartë të Federatës Shqiptare të Futbollit, në...

Pages

Subscribe to Front page feed
                                 
            

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com