Në datën 24 dhjetor 2019 në mjediset e Rektoratit të UNIKO, Senati Akademik dhe Bordi i...

Në datën 19 dhjetor 2019, në mjediset e Qendrës së Inovacionit në UNIKO u...

Në datën 13 dhjetor 2019, organizata “Njerëz në fokus” zhvilloi një takim informues me temë “...

Nё datёn 11 dhjetor, nё Amfietatrin e FEF, u organizua takimi i komisionerit pёr mbrojtjen nga...


VEPRIMTARI

MINISTRJA E ARSIMIT, SPORTIT DHE RINISË, ZNJ. BESA SHAHINI, U TAKUA ME STUDENTË TË UNIKO

Në datën 22 tetor, ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinisë, znj. Besa Shahini, u takua me studentët e viteve të para të Universitetit të Korçës. Në fjalën e mirëseardhjes rektori i...

AUTORI ARDIAN VEHBIU PREZANTOI NË UNIKO LIBRIN “GJUHA E THYER, GJUHA QË THYEN”

Në datën 24 tetor 2019, departamenti i gjuhës dhe letërsisë në bashkëpunim me klubin e shkrimtarëve “Bota e re”, Korçë zhvilluan, në mjediset e Bibliotekës Shkencore të UNIKO, një...

UNIKO I BASHKOHET NISMËS “ #DHURO #GJEJ #LEXO”

Në datën 18 tetor 2019,  Universiteti “ Fan S. Noli” iu bashkua nismës “#Dhuro #Gjej #Lexo”, të ndërmarrë nga Ministria e Kulturës, në kuadër të muajit të leximit. Biblioteka...

UNIKO LIDHI MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI ME FONDACIONIN SHQIPTARO-AMERIKAN PËR ZHVILLIM (AADF)

Në datën 17 tetor 2019, rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, Korçë, prof. dr. Ali Jashari dhe drejtori i Bordit të Fondacionit Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim (AADF), z. Michael D...

SESION INFORMUES ME STUDENTËT E UNIKO - “DHUNA NË FAMILJE DHE SHËRBIMI POLICOR NË KOMUNITET”

Në datën 17 tetor 2019, në mjediset e Bibliotekës Shkencore të UNIKO, Qendra e Karrierës dhe Alumni në bashkëpunim me Bashkinë e Korçës dhe me Linjën e Këshillimit për Gra dhe Vajza...

UNIKO ZHVILLOI CEREMONINË TRADICIONALE TË FILLIMIT TË VITIT TË RI AKADEMIK 2019-2020

Në datën 14 tetor 2019, në mjediset e Rektoratit të Universitetit “Fan S. Noli” u zhvillua ceremonia tradicionale e fillimit të vitit të ri akademik 2019-2020. Ceremonia nisi me...

U ZHVILLUA NË UNIKO "DITA AKADEMIKE 2019"-CEREMONIA TRADICIONALE E DIPLOMIMIT TË STUDENTËVE

Në datën 4 tetor 2019, në mjediset e Amfiteatrit të FEF u zhvillua “Dita Akademike 2019", ceremonia e diplomimit të studentëve. Në fjalën e hapjes zëvendësrektorja për mësimin, prof...

UNIKO ZHVILLOI DISA VEPRIMTARI SPORTIVE NË “JAVËN EVROPIANE TË SPORTIT”

Në datën 29 shtator 2019, Qendra e Karrierës dhe Alumni e Universitetit “Fan S. Noli” të Korçës, organizoi një sërë veprimtarish sportive në kuadër të “Javës Evropiane të Sportit”....

Pages

Subscribe to Front page feed
                                 
            

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com