Në datat 6-7 mars 2020, në UNIKO u zhvillua Konferenca II e Rektorëve të Universiteteve...

Në datën 6 mars 2020, rektori i UNIKO prof. dr. Ali Jashari, me ftesë të stafit dhe drejtuesve...

Në datën 25 shkurt 2020, në mjediset e Bibliotekës Shkencore, zv.ministrja e arsimit znj. Lorena...

Në datën 25 shkurt 2020, në mjediset e Bibliotekës Shkencore të UNIKO, departamenti i historisë...

Në datën 21 shkurt 2020 në mjediset e Bibliotekës Shkencore të UNIKO, u zhvillua trajnimi i...

 
 Shërbimet e mësimdhënies online (Google GSuite Apps)
 

 
Google Classroom Login

Si ta përdor ?
 

 
Google Meet (Login)

Si ta përdor ?

 

* Pedagogu duhet të identifikohet me e-mailin e tij zyrtar *****@unkorce.edu.al
* Studenti duhet të identifikohet me e-mailin e tij personal (Gmail)

 
eduMEET

Manual përdorimi

Aplikacion Komunikimi Video/Audio dhe File Sharing

* Studentët dhe pedagoget duhet të regjistrohen me emrin e tyre
në këtë aplikacion që të indentifikohen realisht kush janë.


 
  Moodle

 

* Për të patur akses në aplikacionin Moodle, çdo pedagog apo student
mund të përdorë kredencialet me të cilat ata kanë akses në programin dixhital ESSE3. 

  Orari Mësimor ONLINE

 

* Orari Online është në përditësim të vazhdueshëm

 

 

VEPRIMTARI

U ZHVILLUA NË UNIKO TRAJNIMI ME TEMË: “INOVACIONI PËR NDËRMARRJET E VOGLA E TË MESME DHE START-UPS”

Në datën 19 dhjetor 2019, në mjediset e Qendrës së Inovacionit në UNIKO u zhvillua trajnimi me temë “Inovacioni për ndërmarrjet e vogla e të mesme dhe Start-ups...

DEPARTAMENTI I GJUHËS DHE LETËRSISË ORGANIZOI NJË VEPRIMTARI PËR PREZANTIMIN E TRE LIBRAVE TË PËRKTHYER NGA PEDAGOGU DR. ERIS RUSI, “HOTEL SILENCE”, “TIGRI TIGRI” DHE “PESË GISHTA”

Në datën 18 dhjetor 2019, departamenti i gjuhës dhe letërsisë organizoi një veprimtari për prezantimin e tre librave të përkthyer nga pedagogu dr. Eris Rusi, “Hotel Silence”, “Tigri...

“SHQIPËRIA 10 VJET NË NATO”-TAKIM INFORMUES ME STUDENTË TË UNIKO

Në datën 13 dhjetor 2019, organizata “Njerëz në fokus” zhvilloi një takim informues me temë “Shqipëria 10 vjet në NATO” me studentë të UNIKO. Në këtë takim studentët u njohën me...

KOMISIONERI PЁR MBROJTJEN NGA DISKRIMINIMI ZHVILLOI NJË TAKIM ME STUDENTЁ TЁ PROGRAMEVE TЁ EDUKIMIT

Nё datёn 11 dhjetor, nё Amfietatrin e FEF, u organizua takimi i komisionerit pёr mbrojtjen nga diskriminimi me studentёt e programeve tё edukimit. Takimin e moderoi përgjegjësja  e...

JAVA E FILMIT NЁ UNIKO

Në datat 10-13 dhjetor 2019, departamenti i edukimit i FEF organizoi në mjediset e Rektoratit të UNIKO veprimtarinë “Edukimi përmes kinemasë” e kthyer tashmë në një traditë për këtë...

STUDENTËT E DEPARTAMENTIT TË EDUKIMIT ZHVILLUAN NJË EKSKURSION MЁSIMOR NЁ DARDHЁ

Nё datёn 8 dhjetor 2019, studentёt e programeve “Bachelor” në “Arsim Fillor” dhe “Arsim Parashkollor” zhvilluan njё ekskursionin mёsimor nё kuadёr tё lёndёs “Hapёsira, shenja,...

STUDENTËT E “LABORATORIT TË DIJES” KURORËZUAN ME SUKSES OLIMPIADËN “RROKE SHKENCËN”

Nga data 2-7 dhjetor 2019, studentët e “Laboratorit të dijes” organizuan olimpiadën “Rroke shkencën”, një nismë e ndërmarrë nga Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane,...

UNIKO NËNSHKROI MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI ME UNIVERSITETIN “ISA BOLETINI”, MITROVICË

Në datën 6 dhjetor 2019, në mjediset e UNIKO u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit midis Universitetit “Fan S. Noli”, Korçë dhe Universitetit “Isa Boletini”, Mitrovicë. Kjo...

Pages

Subscribe to Front page feed
                       

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com