HISTORIKU DHE OBJEKTIVAT E FAKULTETIT EKONOMIK

...

HISTORIKU I FAKULTETIT TË EDUKIMIT DHE FILOLOGJISË

Fakulteti i Edukimit...

HISTORIKU I FAKULTETIT TE SHKENCAVE TE NATYRËS DHE SHKENCAVE HUMANE

...

...

SHPALLEN LISTAT E APLIKANTËVE FITUES TË RAUNDIT TË DYTË TË REGJISTRIMEVE PËR PROGRAMET E STUDIMIT TË CIKLIT TË PARË BACHELOR DHE PROGRAMEVE 2-VJEÇARE TË KARAKTERIT PROFESIONAL, 2018-2019.
FAKULTETI I EDUKIMIT DHE FILOLOGJISË FAKULTETI I EKONOMISË FAKULTETI I BUJQËSISË FAKULTETI I SHKENCAVE NATYRORE
DHE SHKENCAVE HUMANE

 Mësuesi e Arsimit Fillor

 Mësuesi për Arsimin Parashkollor

 Gjuhë Angleze

 Gjuhë dhe Kulturë Frënge

 Gjuhë-Letërsi

 Histori Gjeografi

 Mbështetës Zyre për Komunikim Biblioteke dhe Arkiv

 Edukim për Foshnjërinë dhe Fëmijërinë e hershme

 Administrim Biznesi në Marketing

 Administrim Binzesi në Turizëm

 Asistent Menaxher

 Biznes dhe Tregti

 Ekonomiks

 Financë-Kontabilitet

 Informatikë Biznesi

 MENAXHIM

 Agrobiznes

 Agroushqim

 Inxhinieri Agronomike

 Menaxhim Veterinar

 Mjekësi e bimëve dhe hortikulturë

 Mneaxhim Binzesi Bujqësor

 Teknika të prodhimit të farave dhe fidanëve

 Administrim dhe politika sociale

 Biologji-Kimi

 Filozofi-Sociologji

 Mami

 Matematikë-Fizikëk

 Matematikë-Informatikë

 Shërbim Social

 Teknologji Informacioni

 

NJOFTIM I RËNDËSISHËM PËR TË GJITHË STUDENTËT

 

Njoftohen të gjithë studentët e Universitetit "Fan S. Noli", se data 25 Shtator 2018 është ditë provimi para diplome.
Në këtë datë studentët kanë të drejtë të japin jo më tepër se 3 provime.
Data e diplomimit do të jetë 28 Shtator 2018


PROCEDURAT E APLIKIMIT PËR KANDIDATË ME STATUS TË VEÇANTË, SI DHE PËR TRANSFERIM STUDIMESH
DHE PËR PROGRAM TË DYTË STUDIMI

UDHEZIMI 26.pdf (kliko)


HAPEN 15 PROGRAME STUDIMI PËR VITIN AKADEMIK 2018-2019

PROGRAME BACHELOR:

- BIZNES DHE TREGTI

- INFORMATIKË BIZNESI

- EKONOMIKS

MASTER PROFESIONAL:

- BANKË DHE SIGURIME

- GUIDË TURISTIKE

- INXHINIERI AGRARE PROFILI "HORTIKULTURË"

- CILËSIA DHE SIGURIA USHQIMORE

MASTER SHKENCOR

- KULTURË, MEDIA DHE EDITIM

7 PROGRAME PROFESIONALE 2-VJEÇARE:

- MENAXHIM VETERINAR (hap fletëpalosjen)

MENAXHIM BIZNESI BUJQËSOR (hap fletëpalosjen)

TEKNIKA TË PRODHIMIT TË FARAVE DHE FIDANËVE (hap fletëpalosjen)

EDUKIM PËR FOSHNJËRINË DHE FËMIJËRINË E HERSHME (hap fletëpalosjen)

MBËSHTETËS ZYRE PËR KOMUNIKIM, BIBLIOTEKË DHE ARKIV (hap fletëpalosjen)

SHËRBIM SOCIAL (hap fletëpalosjen)

ASISTENT MENAXHER (hap fletëpalosjen)

 

UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" - PROMO VIDEO

VEPRIMTARITË

PREZANTOHET PARA STAFIT TË REKTORATIT TË UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI” TË KORÇËS ADMINISTRATORJA E KËTIJ UNIVERSITETI ENSLEMVERA ZAKE.

Në datën 7 Prill 2017 në ambjentet e bibliotekës “ Kongresi i Manastirit” në Fakultetin e Edukimit dhe Filologjisë u zhvillua ceremonia e prezantimit të Administratores së Univesitetit “Fan S.

DEPARTAMENTI I GJUHËVE TË HUAJA NË FAKULTETIN E EDUKIMIT DHE FILOLOGJISË ZHVILLOI BISEDËN E HAPUR ME TEMË: “JETA AKADEMIKE DHE PËRKTHIMI SI AKTIVITET SHKENCOR DHE LETRAR” ME PROF. DR. ILIA LËNGUN NË KUADËR TË PRANVERËS SË FRANKOFONISË 2017

Në kuadër të aktiviteteve të Pranverës Frankofone, në datën 23 mars, në Universitetin “Fan S. Noli”, me ftesë nga Departamenti i Gjuhëve të Huaja, Prof. dr.

DEPARTAMENTI I SHKENCAVE SOCIALE NË UNIVERSITETIN “ FAN S.NOLI” TË KORÇËS ZHVILLOI LEKTORIUMIN ME TEME “ SIPËRMARRJA DHE PUNËSIMI I TË RINJVE FRANKOFONË”

Në datën 21 Mars 2017 në ambientet e amfiteatrit, të Fakultetit të Shkencave të Natyrës dhe Humane,  Znj.

TAKIME TË REKTORIT TË UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI” ME DREJTUES TË UNIVERSITETEVE TË BLLAGOJEGRADIT DHE TË SOFJES NË BULLGARI

Në kuadrin e bashkëpunimit me universitetet  e Bullgarisë, nga data 13 deri në 16 mars 2017, rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr.

U ZHVILLUA KONFERENCA SHKENCORE MBARËSHQIPTARE ME TEMË: “130 VJET MËSONJËTORJA E PARË SHQIPE-VATËR E ARSIMIMIT, EMANCIPIMIT DHE NGRITJES SË VETËDIJES KOMBËTARE TË SHQIPTARËVE”.

Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë, Universiteti  “Fan Noli”  Korçë,  në bashkëpunim me Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë të Universitetit të Tiranës, Fakultetin e Shkencave Sociale të Unive

BASHKËBISEDIM ME STUDENTËT DHE PEDAGOGËT PËR PROJEKTET E REJA TË BASHKISË NË QYTETIN E KORÇËS

Në datën 24 shkurt 2017, në sallën e konferencave tw Universitetit “Fan S.

Pages

Subscribe to Front page feed

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com