HISTORIKU DHE OBJEKTIVAT E FAKULTETIT EKONOMIK

...

HISTORIKU I FAKULTETIT TË EDUKIMIT DHE FILOLOGJISË

Fakulteti i Edukimit...

HISTORIKU I FAKULTETIT TE SHKENCAVE TE NATYRËS DHE SHKENCAVE HUMANE

...

...

SHPALLEN LISTAT E APLIKANTËVE FITUES TË RAUNDIT TË DYTË TË REGJISTRIMEVE PËR PROGRAMET E STUDIMIT TË CIKLIT TË PARË BACHELOR DHE PROGRAMEVE 2-VJEÇARE TË KARAKTERIT PROFESIONAL, 2018-2019.
FAKULTETI I EDUKIMIT DHE FILOLOGJISË FAKULTETI I EKONOMISË FAKULTETI I BUJQËSISË FAKULTETI I SHKENCAVE NATYRORE
DHE SHKENCAVE HUMANE

 Mësuesi e Arsimit Fillor

 Mësuesi për Arsimin Parashkollor

 Gjuhë Angleze

 Gjuhë dhe Kulturë Frënge

 Gjuhë-Letërsi

 Histori Gjeografi

 Mbështetës Zyre për Komunikim Biblioteke dhe Arkiv

 Edukim për Foshnjërinë dhe Fëmijërinë e hershme

 Administrim Biznesi në Marketing

 Administrim Binzesi në Turizëm

 Asistent Menaxher

 Biznes dhe Tregti

 Ekonomiks

 Financë-Kontabilitet

 Informatikë Biznesi

 MENAXHIM

 Agrobiznes

 Agroushqim

 Inxhinieri Agronomike

 Menaxhim Veterinar

 Mjekësi e bimëve dhe hortikulturë

 Mneaxhim Binzesi Bujqësor

 Teknika të prodhimit të farave dhe fidanëve

 Administrim dhe politika sociale

 Biologji-Kimi

 Filozofi-Sociologji

 Mami

 Matematikë-Fizikëk

 Matematikë-Informatikë

 Shërbim Social

 Teknologji Informacioni

 

NJOFTIM I RËNDËSISHËM PËR TË GJITHË STUDENTËT

 

Njoftohen të gjithë studentët e Universitetit "Fan S. Noli", se data 25 Shtator 2018 është ditë provimi para diplome.
Në këtë datë studentët kanë të drejtë të japin jo më tepër se 3 provime.
Data e diplomimit do të jetë 28 Shtator 2018


PROCEDURAT E APLIKIMIT PËR KANDIDATË ME STATUS TË VEÇANTË, SI DHE PËR TRANSFERIM STUDIMESH
DHE PËR PROGRAM TË DYTË STUDIMI

UDHEZIMI 26.pdf (kliko)


HAPEN 15 PROGRAME STUDIMI PËR VITIN AKADEMIK 2018-2019

PROGRAME BACHELOR:

- BIZNES DHE TREGTI

- INFORMATIKË BIZNESI

- EKONOMIKS

MASTER PROFESIONAL:

- BANKË DHE SIGURIME

- GUIDË TURISTIKE

- INXHINIERI AGRARE PROFILI "HORTIKULTURË"

- CILËSIA DHE SIGURIA USHQIMORE

MASTER SHKENCOR

- KULTURË, MEDIA DHE EDITIM

7 PROGRAME PROFESIONALE 2-VJEÇARE:

- MENAXHIM VETERINAR (hap fletëpalosjen)

MENAXHIM BIZNESI BUJQËSOR (hap fletëpalosjen)

TEKNIKA TË PRODHIMIT TË FARAVE DHE FIDANËVE (hap fletëpalosjen)

EDUKIM PËR FOSHNJËRINË DHE FËMIJËRINË E HERSHME (hap fletëpalosjen)

MBËSHTETËS ZYRE PËR KOMUNIKIM, BIBLIOTEKË DHE ARKIV (hap fletëpalosjen)

SHËRBIM SOCIAL (hap fletëpalosjen)

ASISTENT MENAXHER (hap fletëpalosjen)

 

UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" - PROMO VIDEO

VEPRIMTARITË

FORUM PUBLIK ZHVILLUAR NË FAKULTETIN E SHKENCAVE TË NATYRËS DHE SHKENCAVE HUMANE

Në datën 19 Maj 2017 Akademia  Shqiptare e Arteve dhe Shkencave organizoi një forum publik pranë Universitetit “ Fan S.

DEPARTAMENTI I GJUHËVE TË HUAJA, FAKULTETI I EDUKIMIT DHE FILOLOGJISË, ZHVILLOI VEPRIMTARINË " SHQIPËRIA DJE DHE SOT ".

Në datën 11 maj 2017, Departamenti i Gjuhëve të Huaja, Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë, zhvilloi veprimtarinë " Shqipëria dje dhe sot".

EKIPI PËRFAQËSUES I FAKULTETIT TË BUJQËSISË FITOI KUPËN E “KAMPIONATIT TË FUTBOLLIT 2017” MIDIS FAKULTETEVE TË UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI” TË KORÇËS

Këshilli i Studentëve të Universitetit “ Fan S.Noli” nën kujdesin e kryetarit të këshillit studentor të Fakultetit të Bujqësisë Kristi Bejko, organizoi në datat 19- 20 maj 2017  “Kampinatin e futbo

PANAIRI WORK AND STUDY 2017

Universiteti “ Fan S.

U PROMOVUA NË UNIVERSITETIN “ FAN S. NOLI” NUMRI I PARË I REVISTËS “ART DHE TRASHËGIMI”

Në bibliotekën “ Kongresi i Manastirit” të Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë në datën 11 maj 2017 u promovua revista “ Art dhe Trashëgimi”, e cila sjell një përmbledhje të kulturës ortodokse n

Pages

Subscribe to Front page feed

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com