VEPRIMTARITË

“OZONI LETRAR”- KONKURS NË PROZË DHE POEZI ME KRIJIME TË STUDENTËVE

Në datën 4 prill 2018, Departamenti i Gjuhës dhe i Letërsisë organizoi konkursin “Ozoni letrar”, me krijime të studentëve në prozë dhe poezi. Pedagogu i letërsisë, dr. Eris Rusi,...

STUDENTËT E UNIKO MBËSHTESIN VEPRIMTARINË NDËRGJEGJËSUESE NË DITËN BOTËRORE TË AUTIZMIT

Në datën 2 prill 2018, studentët e UNIKO, të rinjtë e Qendrës Rinore në Korçë, si dhe nxënësit e shkollës 9-vjeçare “Sotir Gurra”, u bënë bashkë në një veprimtari ndërgjegjësuese,...

“SONDAZHI KOMBETAR I STUDENTËVE 2017-2018”- TAKIM INFORMUES NGA AGJENCIA E SIGURIMIT TË CILËSISË NË ARSIMIN E LARTË

Në datën 30 mars 2018, përfaqësues të Këshillit Studentor të Universitetit “Fan S. Noli” të Korçës, morën pjesë në takimin informues me përfaqësuesit e studentëve nga 25...

4 STUDENTË TË UNIKO, FITUES TË BURSAVE SUR-PLACE OFRUAR NGA WUS, PËRFUNDUAN ME SUKSES PRAKTIKAT PROFESIONALE

Përfunduan më sukses praktikat profesionale për 4 studentë të Universitetit të Korçës, fitues të bursave Sur-Place ofruar nga World University Service (WUS). Nëpërmjet kësaj burse,...

REKTORI I UNIKO, PROF. DR. ALI JASHARI, PRITI NË TAKIM PËRFAQËSUES TË KLUBIT “ROTARY” TË KORÇËS

Në datën 22 mars, përfaqësues të Klubit “Rotary” në Korçë zhvilluan një takim me rektorin e Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Ali Jasharin, i cili i njohu fillimisht me...

STUDENTËT E UNIKO VEPRIMTARI NË DITËN BOTËRORE TË POEZISË

Në datën 21 mars, në kuadër të Ditës Botërore të Poezisë, studentë të Universitetit “Fan S.Noli” , të rinjtë e “Qendrës Rinore” në Korçë, pedagogë e të ftuar të tjerë, ndanë me...

Pages

Subscribe to Front page feed
                          

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com