Në datat 6-7 mars 2020, në UNIKO u zhvillua Konferenca II e Rektorëve të Universiteteve...

Në datën 6 mars 2020, rektori i UNIKO prof. dr. Ali Jashari, me ftesë të stafit dhe drejtuesve...

Në datën 25 shkurt 2020, në mjediset e Bibliotekës Shkencore, zv.ministrja e arsimit znj. Lorena...

Në datën 25 shkurt 2020, në mjediset e Bibliotekës Shkencore të UNIKO, departamenti i historisë...

Në datën 21 shkurt 2020 në mjediset e Bibliotekës Shkencore të UNIKO, u zhvillua trajnimi i...

 
 Shërbimet e mësimdhënies online (Google GSuite Apps)
 

 
Google Classroom Login

Si ta përdor ?
 

 
Google Meet (Login)

Si ta përdor ?

 

* Pedagogu duhet të identifikohet me e-mailin e tij zyrtar *****@unkorce.edu.al
* Studenti duhet të identifikohet me e-mailin e tij personal (Gmail)

 
eduMEET

Manual përdorimi

Aplikacion Komunikimi Video/Audio dhe File Sharing

* Studentët dhe pedagoget duhet të regjistrohen me emrin e tyre
në këtë aplikacion që të indentifikohen realisht kush janë.


 
  Moodle

 

* Për të patur akses në aplikacionin Moodle, çdo pedagog apo student
mund të përdorë kredencialet me të cilat ata kanë akses në programin dixhital ESSE3. 

  Orari Mësimor ONLINE

 

* Orari Online është në përditësim të vazhdueshëm

 

 

VEPRIMTARI

FORUMI “HEBRENJTË NË REPUBLIKËN E VLERAVE” – VEPRIMTARI SHKENCORE E PËRBASHKËT E UNIVERSITETIT TË KORÇËS, INSTITUTIT SHQIPTAR TË SOCIOLOGJISË DHE AKADEMISË SË SHKENCAVE TË SHQIPËRISË NË DITËN NDËRKOMBËTARE TË KUJTIMIT TË VIKTIMAVE TË HOLOKAUSTIT

Në datën 27 janar 2020, në mjediset e Bibliotekës Shkencore të UNIKO u zhvillua forumi me temë: “Hebrenjtë në republikën e vlerave”, që përkujtoi për herë të parë...

“EDUKIMI DHE NDIKIMI I TIJ NË STATUSIN KULTUROR E SOCIAL-EKONOMIK”- LEKTORIUM NË DITËN NDËRKOMBËTARE TË EDUKIMIT

Në datën 24 janar 2020, në mjediset e Amfiteatrit të FEF u zhvillua lektoriumi me temë “Edukimi dhe ndikimi i tij në statusin kulturor dhe social-ekonomik”. Ky leksion i hapur u...

22 STUDENTË TË UNIKO U VLERËSUAN ME CERTIFIKATA VULLNETARIZMI

Në datën 23 janar 2020, në mjediset e Qendrës së Karrierës dhe Alumnit në UNIKO u zhvillua ceremonia e ndarjes së certifikatave për 22 studentët e Universitetit “Fan S. Noli”, të...

Z. EDMOND GAÇE, PËRGJEGJËS I SEKTORIT TË PROJEKTEVE, KËRKIMIT SHKENCOR DHE DIGJITALIZIMIT NË UNIKO U NDERUA ME CERTIFIKATË MIRËNJOHJEJE

Në datën 22 janar 2020, në mjediset e Rektoratit të UNIKO u zhvillua ceremonia e vlerësimit të z. Edmond Gaçe, përgjegjës i Sektorit të Projekteve, Kërkimit...

FONDACIONI “ALTERNATIVA E SË ARDHMES” (“ALSAR”) OFROI BURSA DHE NJË NUMËR TË MADH BOTIMESH PËR STUDENTËT E UNIKO

Në datën 20 janar 2020, në mjediset e Rektoratit, u zhvillua ceremonia e shpërndarjes së bursave që fondacioni arsimor, kulturor dhe humanitar “Alternativa e së...

DEPARTAMENTI I SHKENCAVE SOCIALE ORGANIZOI LEKSIONIN E HAPUR ME TEMË "PARADOKSE TË JETËS SHOQËRORE DHE IMAGJINATA SOCIOLOGJIKE", I FTUAR, PROF. DR. FATOS TARIFA

Në datën 17 janar 2020, departamenti i shkencave sociale i Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane, zhvilloi leksionin e hapur me temë "Paradokse të jetës shoqërore...

REKTORI I UNIKO PROF. DR. ALI JASHARI PRITI NË NJË TAKIM REKTORIN E UNIVERSITETIT “NEHEMIA GATEWAY” NË POGRADEC, DR. PETER C. MAKIRIYADO

Në datën 17 janar 2020, rektori i UNIKO, prof. dr. Ali Jashari, priti në një takim dr. Peter C. Makiriyado rektor i Universitetit “Nehemia Gateway” në Pogradec. Në takim ishin të...

SENATI AKADEMIK DHE BORDI I ADMINISTRIMIT I UNIKO MIRATUAN PROJEKTRAPORTIN E VITIT AKADEMIK 2018-2019

Në datën 24 dhjetor 2019 në mjediset e Rektoratit të UNIKO, Senati Akademik dhe Bordi i Administrimit, në një takim të përbashkët, zhvilluan analizën e veprimtarisë mësimore,...

Pages

Subscribe to Front page feed
                       

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com