HISTORIKU DHE OBJEKTIVAT E FAKULTETIT EKONOMIK

...

HISTORIKU I FAKULTETIT TË EDUKIMIT DHE FILOLOGJISË

Fakulteti i Edukimit...

HISTORIKU I FAKULTETIT TE SHKENCAVE TE NATYRËS DHE SHKENCAVE HUMANE

...

...

NJOFTIM I RËNDËSISHËM PËR TË GJITHË STUDENTËT

Njoftohen të gjithë studentët e Universitetit "Fan S. Noli", se data 25 Shtator 2018 është ditë provimi para diplome.
Në këtë datë studentët kanë të drejtë të japin jo më tepër se 3 provime.
Data e diplomimit do të jetë 28 Shtator 2018


PROCEDURAT E APLIKIMIT PËR KANDIDATË ME STATUS TË VEÇANTË, SI DHE PËR TRANSFERIM STUDIMESH
DHE PËR PROGRAM TË DYTË STUDIMI

UDHEZIMI 26.pdf (kliko)


HAPEN 15 PROGRAME STUDIMI PËR VITIN AKADEMIK 2018-2019

PROGRAME BACHELOR:

- BIZNES DHE TREGTI

- INFORMATIKË BIZNESI

- EKONOMIKS

MASTER PROFESIONAL:

- BANKË DHE SIGURIME

- GUIDË TURISTIKE

- INXHINIERI AGRARE PROFILI "HORTIKULTURË"

- CILËSIA DHE SIGURIA USHQIMORE

MASTER SHKENCOR

- KULTURË, MEDIA DHE EDITIM

7 PROGRAME PROFESIONALE 2-VJEÇARE:

- MENAXHIM VETERINAR (hap fletëpalosjen)

MENAXHIM BIZNESI BUJQËSOR (hap fletëpalosjen)

TEKNIKA TË PRODHIMIT TË FARAVE DHE FIDANËVE (hap fletëpalosjen)

EDUKIM PËR FOSHNJËRINË DHE FËMIJËRINË E HERSHME (hap fletëpalosjen)

MBËSHTETËS ZYRE PËR KOMUNIKIM, BIBLIOTEKË DHE ARKIV (hap fletëpalosjen)

SHËRBIM SOCIAL (hap fletëpalosjen)

ASISTENT MENAXHER (hap fletëpalosjen)

 

UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" - PROMO VIDEO

VEPRIMTARITË

ZHVILLOI PUNIMET KONFERENCA SHKENCORE NDËRKOMBËTARE “TEACHING AND LEARNING COMPETENCE- BASED HIGHER EDUCATION CURRICULUM”

Në datat 29-30 shtator 2017 në sallën e konferencave “Teodor Laço” zhvilloi punimet Konferenca Shkencore Ndërkombëtare “Teaching and Learning Competence-Based Higher Education Curriculum”, organizu

PREZANTOHET NË DEPARTAMENTIN E GJUHËVE TË HUAJA PLATFORMA E- LEARNING PËR MËSIMIN E GJUHËVE TË HUAJA

Në datën 27 shtator 2017 në Departamentin e Gjuhëve të Huaja u zhvillua një trajnim në lidhje me Platformën e- learning, mbi bazën e marrëveshjes sw bashkëpunimit të lidhur mes Universitetit “Fan S

NDEROHET ME ÇMIMIN “FAN S. NOLI” PROF. AS. DR. IRENA NIKAJ

Në datën 27 shtator 2017 mbështetur në vendimin nr.23 datë 18.10.2016 të Senatit Akademik, me rastin e 53- vjetorit të lindjes, Përgjegjëses së Departamentit të Edukimit në FEF, prof. as. dr.

U ZHVILLUA “DITA AKADEMIKE 2017”- CEREMONIA E DIPLOMIMIT TË STUDENTËVE

Në datën 17 korrik në pallatin e sportit “Tamara Nikolla” u organizua ceremonia e  diplomimit të studentëve të Universitetit “Fan S. Noli” e njohur si  “Dita Akademike 2017”.

“STUDENTËT DREJT KËRKIMIT SHKENCOR”- KONFERENCË STUDENTORE ME PUNIME TË STUDENTËVE TË PROGRAMEVE BACHELOR DHE MASTER

Në kuadër të aktiviteteve të Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë, në datën 14 Korrik u zhvillua konferenca studentore “Studentët drejt kërkimit shkencor” me punime të studentëve të programeve Ba

Pages

Subscribe to Front page feed

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com