PROCEDURAT E APLIKIMIT PËR KANDIDATË ME STATUS TË VEÇANTË, SI DHE PËR TRANSFERIM STUDIMESH DHE PËR PROGRAM TË DYTË STUDIMI

UDHEZIMI 26.pdf (kliko)


NJOFTIM I RËNDËSISHËM PËR MATURANTËT

HAPEN 15 PROGRAME STUDIMI PËR VITIN AKADEMIK 2018-2019

2 PROGRAME BACHELOR:

- BIZNES DHE TREGTI

- INFORMATIKË BIZNESI

- EKONOMIKS

MASTER PROFESIONAL:

- BANKË DHE SIGURIME

- GUIDË TURISTIKE

- INXHINIERI AGRARE PROFILI "HORTIKULTURË"

- CILËSIA DHE SIGURIA USHQIMORE

MASTER SHKENCOR

- KULTURË, MEDIA DHE EDITIM

7 PROGRAME PROFESIONALE 2-VJEÇARE:

- MENAXHIM VETERINAR (hap fletëpalosjen)

MENAXHIM BIZNESI BUJQËSOR (hap fletëpalosjen)

TEKNIKA TË PRODHIMIT TË FARAVE DHE FIDANËVE (hap fletëpalosjen)

EDUKIM PËR FOSHNJËRINË DHE FËMIJËRINË E HERSHME (hap fletëpalosjen)

MBËSHTETËS ZYRE PËR KOMUNIKIM, BIBLIOTEKË DHE ARKIV (hap fletëpalosjen)

SHËRBIM SOCIAL (hap fletëpalosjen)

ASISTENT MENAXHER (hap fletëpalosjen)

 

UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" - PROMO VIDEO

VEPRIMTARITË

U NËNSHKRUA MARRËVESHJA E BASHKËPUNIMIT MIDIS UNIVERSITETIT TË SHKUPIT DHE UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI” TË KORÇËS

Në datën 21 tetor 2017 në sallën e Senatit Akademik u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit midis Fakultetit të Filologjisë të Universitetit të Shkupit dhe Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë të

U ZHVILLUA CEREMONIA ZYRTARE E FILLIMIT TË VITIT TË RI AKADEMIK NË UNIVERSITETIN “FAN S.NOLI” TË KORÇËS

Në datën 16 tetor 2017 në ambjentet e Universitetit “Fan S. Noli” u zhvillua ceremonia e fillimit të vitit të ri akademik 2017-2018.

ZHVILLOI PUNIMET KONFERENCA SHKENCORE NDËRKOMBËTARE “TEACHING AND LEARNING COMPETENCE- BASED HIGHER EDUCATION CURRICULUM”

Në datat 29-30 shtator 2017 në sallën e konferencave “Teodor Laço” zhvilloi punimet Konferenca Shkencore Ndërkombëtare “Teaching and Learning Competence-Based Higher Education Curriculum”, organizu

PREZANTOHET NË DEPARTAMENTIN E GJUHËVE TË HUAJA PLATFORMA E- LEARNING PËR MËSIMIN E GJUHËVE TË HUAJA

Në datën 27 shtator 2017 në Departamentin e Gjuhëve të Huaja u zhvillua një trajnim në lidhje me Platformën e- learning, mbi bazën e marrëveshjes sw bashkëpunimit të lidhur mes Universitetit “Fan S

Pages

Subscribe to Front page feed

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com