NJOFTIM I RËNDËSISHËM PËR MATURANTËT

HAPEN 12 PROGRAME STUDIMI PËR VITIN AKADEMIK 2018-2019

2 PROGRAME BACHELOR:

- BIZNES DHE TREGTI

- INFORMATIKË BIZNESI

MASTER PROFESIONAL:

- BANKË DHE SIGURIME

- INXHINIERI AGRARE PROFILI "HORTIKULTURË"

MASTER SHKENCOR

- KULTURË, MEDIA DHE EDITIM

7 PROGRAME PROFESIONALE 2-VJEÇARE:

- MENAXHIM VETERINAR (hap fletëpalosjen)

MENAXHIM BIZNESI BUJQËSOR (hap fletëpalosjen)

TEKNIKA TË PRODHIMIT TË FARAVE DHE FIDANËVE (hap fletëpalosjen)

EDUKIM PËR FOSHNJËRINË DHE FËMIJËRINË E HERSHME (hap fletëpalosjen)

MBËSHTETËS ZYRE PËR KOMUNIKIM, BIBLIOTEKË DHE ARKIV (hap fletëpalosjen)

SHËRBIM SOCIAL (hap fletëpalosjen)

ASISTENT MENAXHER (hap fletëpalosjen)

 

UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" GJATË VITIT 2017-2018 (UNIKO PROMO)

VEPRIMTARITË

AMBASADORI I RUMANISË NË TIRANË SHKËLQESIA E TIJ MIRCEA PERPELEA U PRIT NË NJË TAKIM TË VEÇANTË NGA REKTORI I UNIVERSITETIT PROF. DR. ALI JASHARI SI DHE ZHVILLOI NJË LIGJËRATË ME STUDENTË E PEDAGOGË

Në datën 10 nëntor 2017 rektori i Universitetit të Korçës, prof. dr. Ali Jashari, priti në një takim të veçantë Ambasadorin e Rumanisë në Tiranë, Shkëlqesinë e tij Mircea Perpelea.

U NËNSHKRUA MEMORANDUMI I BASHKËPUNIMIT MIDIS KOLEGJIT UNIVERSITAR PËR BIZNES DHE TEKNOLOGJI TË PRISHTINËS DHE UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI” TË KORÇËS

Në datën 10 nëntor 2017 në Universitetin “Fan S. Noli” të Korçës u nënshkrua memorandumi i bashkëpunimit me Kolegjin Universitar për Biznes dhe Teknologji të Prishtinës.

DEPARTAMENTI I HISTORISË DHE GJEOGRAFISË ZHVILLOI KONFERENCËN SHKENCORE NDËRKOMBËTARE “ ZHVILLIMET NDËRRAJONALE NË FOKUS TË STUDIMEVE GJEOGRAFIKE, HISTORIKE, SOCIOEKONOMIKE DHE KULTURORE”

Në datën 3 nëntor 2017 Departamenti i Historisë dhe Gjeografisë zhvilloi Konferencën Shkencore Ndërkombëtare “ Zhvillimet ndërrajonale në fokus të studimeve gjeografike, historike, socioekonomike d

SENATI AKADEMIK I UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI” NDEROI ME TITULLIN “DOCTOR HONORIS CAUSA” PROF. DR. GJERGJ SINANIN

Në datën 27 tetor 2017 në Fakultetin e Shkencave të Natyrës dhe Shkencave Humane u zhvillua veprimtaria e dhënies së titullit “Doctor Honoris Causa” pedagogut të shkencave filozofike në Universitet

U NËNSHKRUA MARRËVESHJA E BASHKËPUNIMIT MIDIS UNIVERSITETIT TË SHKUPIT DHE UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI” TË KORÇËS

Në datën 21 tetor 2017 në sallën e Senatit Akademik u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit midis Fakultetit të Filologjisë të Universitetit të Shkupit dhe Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë të

Pages

Subscribe to Front page feed

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com