PROCEDURAT E APLIKIMIT PËR KANDIDATË ME STATUS TË VEÇANTË, SI DHE PËR TRANSFERIM STUDIMESH DHE PËR PROGRAM TË DYTË STUDIMI

UDHEZIMI 26.pdf (kliko)


NJOFTIM I RËNDËSISHËM PËR MATURANTËT

HAPEN 15 PROGRAME STUDIMI PËR VITIN AKADEMIK 2018-2019

2 PROGRAME BACHELOR:

- BIZNES DHE TREGTI

- INFORMATIKË BIZNESI

- EKONOMIKS

MASTER PROFESIONAL:

- BANKË DHE SIGURIME

- GUIDË TURISTIKE

- INXHINIERI AGRARE PROFILI "HORTIKULTURË"

- CILËSIA DHE SIGURIA USHQIMORE

MASTER SHKENCOR

- KULTURË, MEDIA DHE EDITIM

7 PROGRAME PROFESIONALE 2-VJEÇARE:

- MENAXHIM VETERINAR (hap fletëpalosjen)

MENAXHIM BIZNESI BUJQËSOR (hap fletëpalosjen)

TEKNIKA TË PRODHIMIT TË FARAVE DHE FIDANËVE (hap fletëpalosjen)

EDUKIM PËR FOSHNJËRINË DHE FËMIJËRINË E HERSHME (hap fletëpalosjen)

MBËSHTETËS ZYRE PËR KOMUNIKIM, BIBLIOTEKË DHE ARKIV (hap fletëpalosjen)

SHËRBIM SOCIAL (hap fletëpalosjen)

ASISTENT MENAXHER (hap fletëpalosjen)

 

UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" - PROMO VIDEO

VEPRIMTARITË

U PROMOVUA NË FAKULTETIN E EDUKIMIT DHE FILOLOGJISË LIBRI I PEDAGOGUT DR. ERIS RUSI “ËNDRRA E FUNDIT E NATËS”

Në datën 23 nëntor, Departamenti i Gjuhë – Letërsisë organizoi në Fakultetin e Edukimit dhe Filologjisë promovimin e librit me tregime “Endrra e fundit e natës” me autor pedagogun dr.

“PUNËSIMI I TË RINJVE NË ZONAT RURALE NË RAJONIN E PRESPËS- SFIDAT DHE MUNDESITE” ISHTE TEMA E NJË DITE TË HAPUR LEKSIONI ZHVILLUAR NË FAKULTETIN E BUJQËSISË

Në datat 17-18 nëntor 2017 në Fakultetin e Bujqësisë u zhvillua një ditë e hapur leksioni me temë: Punësimi i të rinjve në zonat rurale në rajonin e Prespës- sfidat dhe mundësitë”, organi

STUDENTËT E UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI” ORGANIZUAN VEPRIMTARINË LETRARO- ARTISTIKE "MË E DASHURA POEZI"

Në datën 17 nëntor, studentë të universitetit “Fan S. Noli” në kuadër të muajit të librit, organizuan veprimtarine letraro- artistike "Më e dashura poezi".

STUDENTËT E UNIVERSITETIT TË KORÇËS MORËN PJESË NË PANAIRIN E LIBRIT 2017

Në datën 17 nëntor 2017, një grup studentësh të Universitetit “Fan S. Noli” vizituan panairin e librit në Tiranë.

UNIVERSITETI I KORÇËS MORI PJESË NË TAKIMIN ME TEMË: "MODERNIZIMI I BIBLIOTEKAVE NË SHTETET E BALLKANIT PERËNDIMOR" NË KUADËR TË PROJEKTIT ERASMUS +

Në datën 17 nëntor u zhvillua në Tiranë një tryezë e rrumbullakët me përfaqësues të bibliotekave universitare në vend, ku u diskutua për shërbimet mbështetëse të rrjeteve të bibliotekave, modernizi

FAKULTETI I SHKENCAVE NATYRORE DHE SHKENCAVE HUMANE ZHVILLOI KONFERENCËN II NDËRKOMBËTARE “IDE, PËRVOJA DHE PRAKTIKA DIDAKTIKE PËR RRITJEN E EFEKTIVITETIT TË TRANSMETIMIT TË DIJES”

Në datat 10-11 nëntor 2017, në Fakultetin e Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane, të Universitetit “Fan.S.Noli” u zhvillua Konferenca II Ndërkombëtare me temë: “Ide, përvoja dhe praktika didakti

Pages

Subscribe to Front page feed

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com