PROCEDURAT E APLIKIMIT PËR KANDIDATË ME STATUS TË VEÇANTË, SI DHE PËR TRANSFERIM STUDIMESH DHE PËR PROGRAM TË DYTË STUDIMI

UDHEZIMI 26.pdf (kliko)


NJOFTIM I RËNDËSISHËM PËR MATURANTËT

HAPEN 18 PROGRAME STUDIMI PËR VITIN AKADEMIK 2018-2019

2 PROGRAME BACHELOR:

- BIZNES DHE TREGTI

- INFORMATIKË BIZNESI

- EKONOMIKS

MASTER PROFESIONAL:

- BANKË DHE SIGURIME

- GUIDË TURISTIKE

- INXHINIERI AGRARE PROFILI "HORTIKULTURË"

- CILËSIA DHE SIGURIA USHQIMORE

MASTER SHKENCOR

- KULTURË, MEDIA DHE EDITIM

7 PROGRAME PROFESIONALE 2-VJEÇARE:

- MENAXHIM VETERINAR (hap fletëpalosjen)

MENAXHIM BIZNESI BUJQËSOR (hap fletëpalosjen)

TEKNIKA TË PRODHIMIT TË FARAVE DHE FIDANËVE (hap fletëpalosjen)

EDUKIM PËR FOSHNJËRINË DHE FËMIJËRINË E HERSHME (hap fletëpalosjen)

MBËSHTETËS ZYRE PËR KOMUNIKIM, BIBLIOTEKË DHE ARKIV (hap fletëpalosjen)

SHËRBIM SOCIAL (hap fletëpalosjen)

ASISTENT MENAXHER (hap fletëpalosjen)

 

UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" - PROMO VIDEO

VEPRIMTARITË

DEPARTAMENTI I HISTORI- GJEOGRAFISË PROMOVON UNIVERSITETIN NËPËRMJET VEPRIMTARIVE TË PËRBASHKËTA ME SHKOLLAT E MESME TË QYTETIT TË KORÇËS

Departamenti i Histori- Gjeografisë në kuadër të promovimit të Universitetit "Fan.S.Noli", në datën 12 dhjetor zhvilloi veprimtarinë “Shqipëria në prag të luftës së parë botërore” me pjesëmarrjen e

FILLON BASHKËPUNIMI MIDIS UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI” DHE KOLEGJIT UNIVERSITAR PËR BIZNES DHE TEKNOLOGJI PRISHTINË

Përfaqësues të Universitetit “Fan S. Noli” të Korçës në datën 22 nëntor 2017, vizituan Kolegjin Universitar për Biznes dhe Teknologji në Prishtinë.

DEPARTAMENTI I HISTORI- GJEOGRAFISË ORGANIZOI PROMOVIMIN E MONOGRAFISË DOKUMENTARO- HISTORIKE “DEVOLLI, RRËNJËT DHE ZHVILLIME HISTORIKE” TË AUTORIT HYSEN KOÇILLARI

Në datën 6 nëntor në sallën “Jorgo Bulo” të FEF, Departamenti i Histori- Gjeografisë organizoi një veprimtari për promovimin e monografisë dokumentaro- historike “Devolli, rrënjët dhe zhvillime his

COORP ZHVILLOI NË UNIKO “DITËN E RRJETIT PËR KËRKIMIN SHKENCOR”

Në datën 5 dhjetor 2017, COORP (Platforma Kërkimore Bashkëpunuese Offline dhe Online) zhvilloi në UNIKO “Ditën e Rrjetit për Kërkimin Shkencor”, kjo në kuadër të qëllimit të COORP-it për të forcuar

DEPARTAMENTI I SHKENCAVE SOCIALE ORGANIZOI DITËN NDËRKOMBËTARE TË FILOZOFISË ME TEMË: “FILOZOFIA SI MËNYRË JETESE”

Në datën 30 nëntor 2017, në Fakultetin e Shkencave të Natyrës dhe Shkencave Humane u organizua Dita Ndërkombëtare e Filozofisë, një nismë e UNESCO-s që zhvillohet në nderim të mendimit fi

DEPARTAMENTI I HISTORI- GJEOGRAFISË ZHVILLOI SEMINARIN III SHKENCOR NË HISTORINË BASHKËKOHORE TË SHQIPËRISË

Në datën 3 nëntor Departamenti i Histori– Gjeografisë zhvilloi Seminarin III Shkencor në Historinë Bashkëkohore të Shqipërisë, në bashkëpunim me Departamentin e Shkencave Politiko- Administrative t

Pages

Subscribe to Front page feed

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com