VEPRIMTARITË

FIGURA E SKËNDERBEUT NË LETËRSINË SHQIPE – VEPRIMTARI E ORGANIZUAR NGA DEPARTAMENTI I GJUHË – LETËRSISË NË BASHKËPUNIM MË BIBLIOTEKËN “THIMI MITKO” TË KORÇËS

Në datën 7 shkurt në Bibliotekën e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë, u zhvillua veprimtaria "Figura e Skënderbeut në Letërsinë Shqipe”, organizuar nga departamenti i gjuhë-...

UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" MORI PJESË NË NJË TAKIM NË KUADËR TË FINALIZIMIT TË PROCESIT TË AKREDITIMIT

Në datën 2 shkurt në Fakultetin e Shkencave Mjekësore Teknike në Tiranë, u zhvillua një takim në kuadër të përfundimit të procesit të akreditimit nga Agjencia Britanike dhe...

KLUBI I VULLNETARËVE TË QENDRËS RINORE E SPORTIVE TË UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI” SHTRON DREKË BAMIRËSIE PËR NJERËZIT NË NEVOJË TË QYTETIT TË KORÇËS

Klubi i vullnetarëve të Qendrës Rinore e Sportive të universitetit “Fan S. Noli”, shtroi në mencën e Mitropolisë së Korçës një drekë bamirësie për njerëzit në nevojë të qytetit....

“IDENTITETI SHQIPTAR PËRBALLË TJETRIT NË VEPRËN E I.KADARESË”- LEKSION I HAPUR NGA PROF. DR. KE JING

Në datën 05 shkurt në Fakultetin e Edukimit dhe Filologjisë u zhvillua një leksion i hapur me temë: “Identiteti shqiptar përballë tjetrit në veprën e I. Kadaresë” nga prof. dr. Ke...

LEKSION I HAPUR ME STUDENTËT E PROGRAMIT MASTER PROFESIONAL NË DEGËN FINANCË- KONTABILITET, ME TEMË: “PROCEDURAT TATIMORE NË REPUBLIKËN E SHQIPËRISË”, I FTUAR Z. JULIAN AGOLLI

Në datën 31 janar në Fakultetin e Ekonomisë u zhvillua një leksion i hapur me studentët e programit Mastër Profesional në degën financë- kontabilitet, më temë: “Procedurat tatimore...

LEKSION I HAPUR ME STUDENTËT E VITIT TË TRETË FINANCË- KONTABILITET, I FTUAR Z.FATMIR CECI KONTABËL I MIRATUAR

Në datën 26 janar në Fakultetin e Ekonomisë, u zhvillua një leksion i hapur më temë: “Rëndësia e kontabilitetit të drejtimit në rentabilitetin e biznesit”, ku i ftuar ishte Z....

Pages

Subscribe to Front page feed

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com