PROCEDURAT E APLIKIMIT PËR KANDIDATË ME STATUS TË VEÇANTË, SI DHE PËR TRANSFERIM STUDIMESH DHE PËR PROGRAM TË DYTË STUDIMI

UDHEZIMI 26.pdf (kliko)


NJOFTIM I RËNDËSISHËM PËR MATURANTËT

HAPEN 15 PROGRAME STUDIMI PËR VITIN AKADEMIK 2018-2019

2 PROGRAME BACHELOR:

- BIZNES DHE TREGTI

- INFORMATIKË BIZNESI

- EKONOMIKS

MASTER PROFESIONAL:

- BANKË DHE SIGURIME

- GUIDË TURISTIKE

- INXHINIERI AGRARE PROFILI "HORTIKULTURË"

- CILËSIA DHE SIGURIA USHQIMORE

MASTER SHKENCOR

- KULTURË, MEDIA DHE EDITIM

7 PROGRAME PROFESIONALE 2-VJEÇARE:

- MENAXHIM VETERINAR (hap fletëpalosjen)

MENAXHIM BIZNESI BUJQËSOR (hap fletëpalosjen)

TEKNIKA TË PRODHIMIT TË FARAVE DHE FIDANËVE (hap fletëpalosjen)

EDUKIM PËR FOSHNJËRINË DHE FËMIJËRINË E HERSHME (hap fletëpalosjen)

MBËSHTETËS ZYRE PËR KOMUNIKIM, BIBLIOTEKË DHE ARKIV (hap fletëpalosjen)

SHËRBIM SOCIAL (hap fletëpalosjen)

ASISTENT MENAXHER (hap fletëpalosjen)

 

UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" - PROMO VIDEO

VEPRIMTARITË

FIGURA E SKËNDERBEUT NË LETËRSINË SHQIPE – VEPRIMTARI E ORGANIZUAR NGA DEPARTAMENTI I GJUHË – LETËRSISË NË BASHKËPUNIM MË BIBLIOTEKËN “THIMI MITKO” TË KORÇËS

Në datën 7 shkurt në Bibliotekën e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë, u zhvillua veprimtaria "Figura e Skënderbeut në Letërsinë Shqipe”, organizuar nga departamenti i gjuhë- letërsisë në bashk

UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" MORI PJESË NË NJË TAKIM NË KUADËR TË FINALIZIMIT TË PROCESIT TË AKREDITIMIT

Në datën 2 shkurt në Fakultetin e Shkencave Mjekësore Teknike në Tiranë, u zhvillua një takim në kuadër të përfundimit të procesit të akreditimit nga Agjencia Britanike dhe ekspertët shqiptarë për

KLUBI I VULLNETARËVE TË QENDRËS RINORE E SPORTIVE TË UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI” SHTRON DREKË BAMIRËSIE PËR NJERËZIT NË NEVOJË TË QYTETIT TË KORÇËS

Klubi i vullnetarëve të Qendrës Rinore e Sportive të universitetit “Fan S. Noli”, shtroi në mencën e Mitropolisë së Korçës një drekë bamirësie për njerëzit në nevojë të qytetit.

“IDENTITETI SHQIPTAR PËRBALLË TJETRIT NË VEPRËN E I.KADARESË”- LEKSION I HAPUR NGA PROF. DR. KE JING

Në datën 05 shkurt në Fakultetin e Edukimit dhe Filologjisë u zhvillua një leksion i hapur me temë: “Identiteti shqiptar përballë tjetrit në veprën e I. Kadaresë” nga prof. dr. Ke Jing.

LEKSION I HAPUR ME STUDENTËT E PROGRAMIT MASTER PROFESIONAL NË DEGËN FINANCË- KONTABILITET, ME TEMË: “PROCEDURAT TATIMORE NË REPUBLIKËN E SHQIPËRISË”, I FTUAR Z. JULIAN AGOLLI

Në datën 31 janar në Fakultetin e Ekonomisë u zhvillua një leksion i hapur me studentët e programit Mastër Profesional në degën financë- kontabilitet, më temë: “Procedurat tatimore në Republikën e

LEKSION I HAPUR ME STUDENTËT E VITIT TË TRETË FINANCË- KONTABILITET, I FTUAR Z.FATMIR CECI KONTABËL I MIRATUAR

Në datën 26 janar në Fakultetin e Ekonomisë, u zhvillua një leksion i hapur më temë: “Rëndësia e kontabilitetit të drejtimit në rentabilitetin e biznesit”, ku i ftuar ishte Z.

Pages

Subscribe to Front page feed

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com