Në datën 9 gusht 2019, një grup punonjësish i Universitetit “Fan S. Noli”...

Në datën 19 korrik 2019, në mjediset e Bibliotekës Shkencore të UNIKO...

Në datën 11 korrik 2019, studentët e vitit III të programit të studimit “...

LISTA E APLIKANTËVE PËR PROGRAMIN E STUDIMIT "BACHELOR" NË "EDUKIM FIZIK DHE SPORTE"

 
* KANDIDATËT DUHET TË KONTROLLOJNË EMRAT NËPËRMJET NUMRIT ID TË MATURANTIT.
* KANDIDATËT QË KANË EMRIN NË LISTËN E AFISHUAR DUHET TË DORËZOJNË DERI NË DATËN 20 GUSHT DOKUMENTET PËR T'U REGJISTRUAR NË KONKURSIN E TESTIT PRAKTIK.
 
SUKSESE!

 HAPET PROGRAMI MË I RI I STUDIMIT "BACHELOR" NË "EDUKIM FIZIK DHE SPORTE", NË UNIVERSITETIN "FAN S. NOLI", KORÇË.
MJEDISET BASHKËKOHORE SPORTIVE TË QYTETIT TË FËMIJËVE DO TË JENË NË DISPOZICION TË KËTIJ PROGRAMI STUDIMI.
MIRËPRESIM TË GJITHË MATURANTËT E INTERESUAR !

 


VEPRIMTARITË

STUDENTËT E UNIKO-NDËRGJEGJËSIM NË KUADËR TË DITËS NDËRKOMBËTARE PËR PERSONAT ME AFTËSI TË KUFIZUAR

Në datën 3 dhjetor 2018, në mjediset e Qendrës Rinore Korçë, u çel ekspozita “Të ndryshëm në nevoja, të barabartë në mundësi”, në kuadër të Ditës Ndërkombëtare për Personat me...

REKTORI I UNIKO, PROF. DR. ALI JASHARI DHE KRYETARI I BASHKISË KORÇË, Z. SOTIRAQ FILO, NËNSHKRUAN MARRËVESHJEN E BASHKËPUNIMIT NË FUSHËN E EDUKIMIT FIZIK DHE SPORTEVE

Në datën 26 nëntor 2018, në mjediset e Bashkisë së Korçës, kryetari i saj, z. Sotiraq Filo dhe rektori i UNIKO, prof. dr. Ali Jashari, nënshkruan marrëveshjen e bashkëpunimit në...

UNIKO LIDHI MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI ME QENDRËN PËR MARRËDHËNIE NDËRKOMBËTARE DHE STUDIME BALLKANIKE, SHKUP DHE ME LIDHJEN E DIASPORËS SHQIPTARE PËR MAQEDONINË

Në datën 23 nëntor 2018, në mjediset e Rektoratit të  UNIKO,  rektori, prof. dr. Ali Jashari, nënshkroi marrëveshjen e bashkëpunimit me Drejtorin e Qendrës për Studime Ballkanike të...

U ZHVILLUAN NË UNIKO DISA TAKIME MBI ÇËSHTJET E DIDAKTIKAVE DHE PRAKTIKAVE PROFESIONALE PËR PROGRAMIN PROFESIONAL TË STUDIMIT "EDUKIM PËR FOSHNJËRINË DHE FËMIJËRINË E HERSHME"

Në datën 23 nëntor 2018 në mjediset e UNIKO, profesorët Federica Zanetti dhe Roberto Dainese të Universitetit "Giovanni Maria Bertin", të Bolonjës, Itali, zhvilluan disa takime: me...

UNIKO ZHVILLOI KONFERENCËN SHKENCORE MBARËKOMBËTARE KUSHTUAR 110-VJETORIT TË KONGRESIT TË MANASTIRIT

Në datën 22 nëntor 2018, në sallën e Konferencave “Teodor Laço” të Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë, u zhvillua Konferenca Shkencore Mbarëkombëtare kushtuar 110-vjetorit të...

UNIKO MORI PJESË NË WORKSHOP-IN: "STANDARDET E CILËSISË PËR PROGRAMET E CIKLIT TË PARË, CIKLIT TË DYTË TË STUDIMEVE DHE PROGRAMEVE ME KARAKTER PROFESIONAL NË ARSIMIN E LARTË: REFLEKTIMI NË PROCESIN E VLERËSIMIT TË CILËSISË”

Në datën 22 nëntor 2018, Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë (ASCAL), zhvilloi workshop-in me temë: “Standardet e cilësisë për programet e ciklit të parë, ciklit të...

STUDENTËT E UNIKO ZGJODHËN DREJTUESIT E RINJ TË KËSHILLIT STUDENTOR

Në datat 21-22 nëntor, në mjediset e UNIKO u zhvilluan zgjedhjet për drejtuesit e rinj të Këshillit Studentor të Universitetit  “Fan S. Noli”,  për periudhën 2018-2020. Procesi...

U ZHVILLUA NË UNIKO KONSULTIMI PUBLIK “PËRFSHIRJA E TË RINJVE NË PROCESIN E KONSULTIMIT TË PROJEKTLIGJIT PËR RININË”

Në datën 20 nëntor 2018, në Universitetin e Korçës u zhvillua një konsultim publik për projektligjin për rininë, organizuar nga Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë me studentë...

Pages

Subscribe to Front page feed
                          

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com