Në datën 9 gusht 2019, një grup punonjësish i Universitetit “Fan S. Noli”...

Në datën 19 korrik 2019, në mjediset e Bibliotekës Shkencore të UNIKO...

Në datën 11 korrik 2019, studentët e vitit III të programit të studimit “...

LISTA E APLIKANTËVE PËR PROGRAMIN E STUDIMIT "BACHELOR" NË "EDUKIM FIZIK DHE SPORTE"

 
* KANDIDATËT DUHET TË KONTROLLOJNË EMRAT NËPËRMJET NUMRIT ID TË MATURANTIT.
* KANDIDATËT QË KANË EMRIN NË LISTËN E AFISHUAR DUHET TË DORËZOJNË DERI NË DATËN 20 GUSHT DOKUMENTET PËR T'U REGJISTRUAR NË KONKURSIN E TESTIT PRAKTIK.
 
SUKSESE!

 HAPET PROGRAMI MË I RI I STUDIMIT "BACHELOR" NË "EDUKIM FIZIK DHE SPORTE", NË UNIVERSITETIN "FAN S. NOLI", KORÇË.
MJEDISET BASHKËKOHORE SPORTIVE TË QYTETIT TË FËMIJËVE DO TË JENË NË DISPOZICION TË KËTIJ PROGRAMI STUDIMI.
MIRËPRESIM TË GJITHË MATURANTËT E INTERESUAR !

 


VEPRIMTARITË

STUDENTË E PEDAGOGË TË DEPARTAMENTIT MARKETING-TURIZËM ORGANIZUAN NJË VEPRIMTARI BAMIRËSIE NË KUADËR TË PROGRAMIT MËSIMOR

Në datën 13 shkurt 2019, studentët e programeve të studimit “Administrim Biznesi në Marketing” dhe “Administrim Biznesi në Turizëm”, së bashku me pedagogët e Departamentit Marketing...

KRYEMINISTRI I VENDIT, Z. EDI RAMA, ZHVILLOI NJË TAKIM ME STUDENTËT EKSELENTË DHE AUTORITETET DREJTUESE TË UNIKO

Në datën 8 shkurt 2019, në mjediset e Rektoratit të UNIKO, kryeministri i vendit, z. Edi Rama, zhvilloi një takim me studentët ekselentë dhe autoritetet drejtuese...

U NËNSHKRUA MEMORANDUMI I MIRËKUPTIMIT NË NIVEL FAKULTETESH MIDIS UNIKO DHE UNIVERSITETIT “MACEDONIA” TË SELANIKUT

Në datën 7 shkurt 2019, në Universitetin “Macedonia” të Selanikut u nënshkrua memorandumi i mirëkuptimit nga dekani i Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane të UNIKO...

UNIVERSITETI “FAN S. NOLI” DHE SHOQATA MAQEDONASE “SONCE” ORGANIZUAN SIMPOZIUMIN SHKENCOR KUSHTUAR JETËS DHE VEPRËS LETRARE TË STERJO SPASSES

Në datën 27 dhjetor 2018, Universiteti “Fan S. Noli” dhe Shoqata maqedonase “Sonce” zhvilluan simpoziumin shkencor kushtuar jetës dhe veprës letrare të Sterjo Spasses. Pas nderimit...

FËMIJËT E STAFIT TË UNIKO FESTUAN SË BASHKU FESTAT E FUNDVITIT

Në datën 27 dhjetor 2018, në një veprimtari të veçantë organizuar me rastin e festave të fundvitit, fëmijët e stafit të UNIKO kaluan së bashku disa orë argëtimi në atmosferën...

REKTORI I UNIKO, PROF. DR. ALI JASHARI, PRITI NË NJË TAKIM TË VEÇANTË MITROPOLITIN E KORÇËS, IMZOT JOAN PELUSHIN, “DOCTOR HONORIS CAUSA” I UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI”

Në datën 18 dhjetor 2018, rektori i UNIKO, prof. dr. Ali Jashari, priti në një takim të veçantë imzot Joan Pelushin, mitropolit i Korçës. Në fillim të takimit, imzot Joan Pelushi e...

REKTORI I UNIKO, PROF. DR. ALI JASHARI, PËRGËZOI STUDENTËT PJESËMARRËS NË KAMPIONATIN KOMBËTAR TË SPORTIT UNIVERSITAR

Në datën 12 dhjetor 2018, në mjediset e UNIKO, rektori, prof. dr. Ali Jashari, zhvilloi një takim me studentët pjesëmarrës në Kampionatin Kombëtar të Sportit Universitar, ku i...

STUDENTË DHE PUNONJËS TË STAFIT TË UNIKO U BËNË PJESË E FUSHATËS PËR DHURIMIN VULLNETAR TË GJAKUT

Në datat 3-4 dhjetor 2018, në mjediset e Rektoratit, studentë dhe punonjës të stafit të UNIKO u bënë pjesë e nismës së ndërmarrë nga Banka e Gjakut dhe Dega e Kryqit të Kuq, Korçë,...

Pages

Subscribe to Front page feed
                          

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com