Në datat 6-7 mars 2020, në UNIKO u zhvillua Konferenca II e Rektorëve të Universiteteve...

Në datën 6 mars 2020, rektori i UNIKO prof. dr. Ali Jashari, me ftesë të stafit dhe drejtuesve...

Në datën 25 shkurt 2020, në mjediset e Bibliotekës Shkencore, zv.ministrja e arsimit znj. Lorena...

Në datën 25 shkurt 2020, në mjediset e Bibliotekës Shkencore të UNIKO, departamenti i historisë...

Në datën 21 shkurt 2020 në mjediset e Bibliotekës Shkencore të UNIKO, u zhvillua trajnimi i...

 
 Shërbimet e mësimdhënies online (Google GSuite Apps)
 

 
Google Classroom Login

Si ta përdor ?
 

 
Google Meet (Login)

Si ta përdor ?

 

* Pedagogu duhet të identifikohet me e-mailin e tij zyrtar *****@unkorce.edu.al
* Studenti duhet të identifikohet me e-mailin e tij personal (Gmail)

 
eduMEET

Manual përdorimi

Aplikacion Komunikimi Video/Audio dhe File Sharing

* Studentët dhe pedagoget duhet të regjistrohen me emrin e tyre
në këtë aplikacion që të indentifikohen realisht kush janë.


 
  Moodle

 

* Për të patur akses në aplikacionin Moodle, çdo pedagog apo student
mund të përdorë kredencialet me të cilat ata kanë akses në programin dixhital ESSE3. 

  Orari Mësimor ONLINE

 

* Orari Online është në përditësim të vazhdueshëm

 

 

VEPRIMTARI

UNIKO MES 18 UNIVERSITETEVE PARTNERE NË PROJEKTIN “ZHVILLIMI I CILËSISË NË BASHKËPUNIMIN NDËRKOMBËTAR DHE MENAXHIMIN E PROJEKTEVE” (QUADIC)

Nga data 11-14 shkurt 2020, në Universitetin “Kadri Zeka” të Gjilanit (UKZ) u zhvillua takimi i parë në kuadër të projektit “Zhvillimi i cilësisë në bashkëpunimin...

U ZHVILLUA PËR HERË TË PARË NË UNIKO “DITA ALUMNI”

Në datën 7 shkurt 2020, në sallën e konferencave “Teodor Laço”, në mjediset e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë u zhvillua për herë të parë “DITA ALUMNI”. Ky takim synonte...

UNIKO PËRCJELL ME MIRËNJOHJE BASHKËPUNIMIN E FRYTSHËM ME AKADEMINË E SHKENCAVE TË SHQIPËRISË

Në datën 7 shkurt 2020, në mjediset e Bibliotekës Shkencore të UNIKO u zhvillua një veprimtari për bashkëpunimin e Universitetit “Fan S. Noli” me Akademinë e Shkencave të Shqipërisë...

UNIKO APLIKON PËR HERË TË PARË NË NJË PROJEKT JEAN MONNET

Në datën 6 shkurt 2019, në mjediset e Senatit Akademik u zhvillua një takim midis autoriteteve drejtuese, pedagogëve të UNIKO dhe përfaqësuesve të disa...

STUDENTËT E VITIT III TË PROGRAMIT TË STUDIMIT “ARSIM PARASHKOLLOR”, PREZANTUAN PROJEKTIN PËRMBYLLËS NË LËNDËN “STANDARDE TË ZHVILLIMIT DHE TË NXËNIT TË FËMIJËVE 3-6 VJEÇ”

Në datën 5 shkurt 2020, në mjediset e Bibliotekës Shkencore të Rektoratit, studentët e programit të studimit “Bachelor” në “Arsim Parashkollor”, viti  III,  prezantuan projektin...

DEPARTAMENTI I AGROUSHQIMIT ORGANIZOI LEKSIONIN E HAPUR ME TEMË: “APLIKIMI I BIOTEKNOLOGJISË NË BUJQËSI”

Në datën 29 janar 2020, në mjediset e Fakultetit të Bujqësisë, departamenti i agroushqimit organizoi leksionin e hapur me temë: “Aplikimi i bioteknologjisë në bujqësi”. Leksioni u...

STUDENTËT E FAKULTETIT EKONOMIK U NJOHËN ME PROJEKTIN: “IDEA ALBANIA-SFIDA 2020”

Në datën 29 janar 2020, studentët e Fakultetit Ekonomik morën pjesë në një sesion informues mbi sipërmarrjen e lirë. E ftuar ishte znj. Ada Përmeti, trajnere e...

UNIKO NËNSHKROI MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI ME FONDACIONIN SHQIPTAROAMERIKAN PËR ZHVILLIM

Në datën 28 janar 2020, u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit midis UNIKO dhe Fondacionit Shqiptaroamerikan për Zhvillim, për zbatimin e projektit “Clean Score-...

Pages

Subscribe to Front page feed
                       

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com