VLERËSOHET ME CERTIFIKATËN E MIRËNJOHJES PEDAGOGU, DR. ARGJIR BUTKA

Në datën 7 mars 2018, gjatë një veprimtarie në kuadër të ditës së mësuesit, Rektori i Universitetit, prof. dr. Ali Jashari, vlerësoi me certifikatën e mirënjohjes,  pedagogun, dr. Argjir Butka, me këtë motivacion: “Për përkushtimin, profesionalizmin, pasionin në punë dhe ndërgjegjen e  lartë që ka treguar për  vite me radhë si pedagog i matematikës në Universitetin “Fan S. Noli”, duke selitur emrin e tij në zemrën dhe diplomat e studentëve. Në shenjë mirënjohjeje nga drejtuesit e universitetit, stafi akademik dhe studentët”.

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com