VIZITE E PROFESOR IVAN PETKOV, ZËVENDËSREKTOR I UNIVERSITETIT “SV. KILMENT OHRIDSKI” TË SOFJES.

Me ftesë të Rektorit të Universitetit të Korçës, prof. as. dr. Gjergji Mero,  në datat 10 dhe 11 nëntor 2009, bëri një vizitë në Universitetin “Fan S. Noli” të Korçës, profesor Ivan Petkov, zëvendësrektor i Universitetit “SV. Kilment Ohridski” të Sofjes.

Gjatë qëndrimit në këtë Universitet, profesor Petkov u prit në një takim të veçantë nga rektori i Universitetit, prof. as. dr. Gjergji Mero. Më pas profesor Petkov zhvilloi bisedime me anëtarë të Rektoratit të Universitetit dhe të Senatit, ku u shprehën ide dhe u bënë propozime për konkretizimin e mëtejshëm të Marrëveshjes midis dy universiteteve, si në fushën e zhvillimit të programeve të studimit të ciklit të tretë, për organizimin e konferencave të përbashkëta shkencore, botimeve të ndryshme, shkëmbimin e stafit akademik dhe të studentëve etj. Në këtë takim u vendos që konkretizimi i këtyre veprimtarive me interes të ndërsjelltë të bëhet me grupe ekspertësh të dy universiteteve në fushat përkatëse.

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet