STUDENTËT E UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI” ORGANIZUAN VEPRIMTARINË LETRARO- ARTISTIKE "MË E DASHURA POEZI"

Në datën 17 nëntor, studentë të universitetit “Fan S. Noli” në kuadër të muajit të librit, organizuan veprimtarine letraro- artistike "Më e dashura poezi". Përgjegjësja e Departamentit të Gjuhë- Letërsisë prof. as. dr. Jonela Spaho u shpreh se jo vetëm studentët, por në përgjithësi të rinjtë, duhet të jenë më pranë librit. Në këtë mbrëmje poetike, pedagogë e të ftuar të tjerë  përcollën vargje të zgjedhura nga autorë vendas dhe të huaj.

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet