VEPRIMTARI NË KUADER TË 550- VJETORIT TË VDEKJES SE GJERGJ KASTRIOTIT (SKËNDERBEUT)

Në datën 19 janar në Fakultetin e Edukimit dhe Filologjisë u zhvillua një veprimtari në kuadër të 550- vjetorit të vdekjes së Gjergj Kastriotit (Skënderbeut), organizuar nga shoqata Devolli në bashkëpunim me departamentin e Histori- Gjeografisë. Në këtë veprimtari përshëndeti kryetari i shoqatës “ Devolli”, z. Guri Seferi, si dhe kryetari rajonal i kësaj shoqate, z. Nexhat Nallbati.  Më pas pedagogu, dr. Orjon Ago foli për etapat e krijimit të shtetit të Skënderbeut, ndërsa për simbolet e këtij shteti, mbajti kumtesën e rradhës pedagogia Adelina Nexhipi. Zëvendësdekania, dr. Alba Kreka, u ndal tek debati që zhvillohet për mitizimin ose jo të figurës së heroit tonë kombëtar, Skënderbeut.

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet