Veprimtari edukuese për studentët

22-25 nëntor 2016

Në sallën e amfiteatrit të Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë, Universiteti “Fan S. Noli” zhvilloi  javën  e filmit me temë  “Edukimi përmes kinemasë.  Kjo veprimtari e përvitshme realizohet nga Departamenti i Edukimit, me studentët e të gjitha programeve.