UNIVERSITETI I KORÇËS NËNSHKROI MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI ME UNIVERSITETIN E PORTOS, PORTUGALI

Në datën 8 maj 2018, Universiteti i Korçës nënshkroi marrëveshjen e bashkëpunimit me Universitetin e Portos (Portugali).  Nënshkrimi i saj u bë nga rektori i UNIKO, prof. dr. Ali Jashari dhe zëvendësrektorja e Universitetit të Portos, znj. Maria de Fatima Marinho.  Në takim morën pjesë drejtues të të dy Universiteteve, si dhe Konsulli i Nderit të Shqipërisë në Portugali, z.Valdemar Gonçalves. Palët vlerësuan bashkëpunimin e nisur midis dy institucioneve dhe shprehën angazhimin e tyre për ta shtrirë atë edhe në fusha të tjera, si: shkëmbime të stafit mësimdhënës dhe të studentëve, projekte të përbashkëta shkencore- hulumtuese, pjesëmarrje në seminare dhe takime akademike, etj.

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet