UNIKO VIJON MËSIMIN ONLINE

Prej datës 17 mars 2020, stafi akademik i UNIKO vijon procesin e mësimit nga shtëpia në të gjitha programet e studimit. Sipas zëvendësrektores për kërkimin dhe shkencën, dr. Erinda Papa, prej fillimit të këtij procesi pjesëmarrja e studentëve është rritur nga 50% në 83 %. Platformat që pedagogët po përdorin për mësimin online janë google meet,  edumeet, hangouts, moodle, ndërsa detyrat e kursit studentët i dërgojnë nëpermjet aplikacionit google classroom ose me email.
Pedagogët kanë krijuar klasat virtuale për zhvillimin e leksioneve, ku ia kanë dalë të përcjellin për studentët elementet bazë të lëndëve përkatëse. Ata komunikojnë e  bisedojnë me njëri-tjetrin, duke riprodhuar formatin e një klase të zakonshme.

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com